{{ activeMainItem }}

Sluiten

Eigenaar Oostwegel Collection combineert zijn rol als algemeen directeur met die van General Manager

Camille Oostwegel nieuwe directeur/gastheer Château St. Gerlach

Camille Oostwegel vervult sinds december 2023 naast zijn functie als eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, de rol van directeur/gastheer op Château St. Gerlach. Na het vertrek van de vorige directeur/gastheer van het landgoed ontstond ruimte voor Oostwegel om deze rol zelf op zich te nemen. In zijn nieuwe gecombineerde functie focust Oostwegel zich op het verder uitbouwen van de vele mogelijkheden die Château St. Gerlach te bieden heeft.

Oostwegel nam in 2020 Oostwegel Collection over van zijn vader en staat sindsdien aan het roer van het familiebedrijf. De afgelopen jaren werkte Oostwegel succesvol aan het verder verstevigen van de marktpositie van de collectie hotels en restaurants. “Met de huidige collega-directeuren die goed op hun plek zitten is de dagelijkse leiding van onze drie andere huizen en ondersteunende afdelingen in meer dan goede handen. Dit geeft mij de ruimte om deze rol nu op me te nemen naast mijn werkzaamheden als algemeen directeur, die ik uiteraard ook blijf doen.”

Persoonlijke band

Daarnaast heeft Oostwegel een persoonlijke band met het prachtige historische landgoed. “Ik ken Château St. Gerlach op mijn duimpje, ik ben hier in de omgeving opgegroeid en heb de restauratie van dichtbij meegemaakt. Bovendien heb ik hier in de algemene dienst, technische dienst en bediening gewerkt. Het is voor mij een landgoed vol herinneringen, en ik kijk er naar uit om als directeur nieuwe bijzondere herinneringen te maken.”

Passie, kwaliteit en familiegevoel

Château St. Gerlach bestaat uit een voormalig klooster en pachthof die zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke residenties en restaurant Les Salons. Ook beschikt het landgoed over het in 2017 opgeleverde St. Gerlach Paviljoen, dat ruimte biedt aan 1.000 gasten voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Oostwegel richt zich in zijn functie de komende periode op het uitbouwen en uitdragen van deze mogelijkheden. “Ik heb een duidelijke visie over waar we naartoe willen met Château St. Gerlach. Samen met het fantastische team ga ik de passie, kwaliteit en het familiegevoel van het landgoed naar het niveau brengen dat ik passend vind voor deze prachtige plek. Ik kijk er zeer naar uit deze nieuwe uitdaging samen met mijn team aan te gaan.”