{{ activeMainItem }}

Sluiten

Ineke van de Laak nieuwe directeur Kruisherenhotel Maastricht

Focus op gastvrijheid en unieke gastbeleving

Ineke van de Laak (55) is 20 november 2023 gestart als nieuwe directeur/gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht. Van de Laak was hiervoor werkzaam bij het Amstel Hotel in Amsterdam. In haar nieuwe functie richt ze zich op het verder perfectioneren van de gastbeleving van het 5-sterren designhotel in de binnenstad van Maastricht.

 

Designhotel op unieke historische locatie

Van de Laak heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen diverse functies in de hotelbranche. Daarnaast was zij meer dan zeven jaar verantwoordelijk voor trainingen bij The International Butler Academy. Deze ervaring is voor Oostwegel Collection enorm van waarde om de gastvrijheid van het Kruisherenhotel Maastricht naar een nog hoger niveau te brengen.

“Het Kruisherenhotel is een prachtig designhotel op een unieke historische locatie. Het is de plek in Maastricht waar kunst, cultuur, design en historie samenkomen. Met indrukwekkende kamers en de bruisende eclectische bistro Spencer’s, is het niet alleen een plek die aantrekkelijk is voor internationale gasten maar juist ook voor Maastrichtenaren zelf. Mijn passie voor gastvrijheid kan ik hier helemaal kwijt, en ik kijk er enorm naar uit om samen met het team de beleving van onze internationale én lokale gasten nog specialer te maken,” aldus Van de Laak.

De gastvrijheid naar een nog hoger niveau

Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur van Oostwegel Collection, is blij met toevoeging van Ineke aan het directieteam. “We hebben veel mooie plannen met het Kruisherenhotel. Met Ineke hebben we een directeur die de gastbeleving bovenaan zet en ervoor gaat zorgen dat onze gasten nu en in de toekomst verzekerd zijn van een unieke belevenis. Of ze nu komen voor een drankje aan de bar van Spencer’s of een weekend komen overnachten, Ineke en haar team maken ieder verblijf onvergetelijk.”