{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne opent zeven luxueuze suites in eerste kwartaal 2024

Meest bijzondere suites van Nederland vanaf vandaag te reserveren

Château Neercanne is in de afrondende fase van de ontwikkeling van zeven luxueus ingerichte suites op het 17e-eeuwse landgoed. De accommodaties zijn gehuisvest in het Poortgebouw waar ook restaurant L’Auberge gevestigd is. Met een mix van modern design en behoud van klassieke details, komen de geschiedenis en het landschap van de Limburgse Jekervallei terug in de inrichting van de suites. De Amsterdamse interieurarchitect Roelfien Vos ontwierp de kamers met veel aandacht voor detail. De combinatie van het design, de historische locatie en horeca op gastronomisch topniveau maakt het de meest bijzondere suites van Nederland. Château Neercanne, lid van Relais & Châteaux, kan in het eerste kwartaal van 2024 de eerste gasten ontvangen. Het boekingssysteem is daarvoor vanaf nu open.

 

Grenzend aan het met een in 2023 bekroonde Michelin-ster Restaurant Château Neercanne en L’Auberge met een Bib Gourmand, kunnen gasten van de nieuwe suites genieten van avontuurlijk lekker eten met menu’s die zijn samengesteld op basis van het seizoen en de beschikbaarheid van producten van eigen bodem. Camille Oostwegel, eigenaar en algemeen directeur Oostwegel Collection: “Een lang gekoesterde wens komt uit en we zijn er trots op dat we gasten nu, bovenop de beleving die we bij Château Neercanne al boden, ook de luxe suites kunnen aanbieden om hun verblijf nog onvergetelijker te maken.”

Een verrijking van de zintuigen

Een bezoek aan Château Neercanne belooft een verrijking voor alle zintuigen en een gastronomische ervaring van het hoogste niveau. Een plek waar klasse, service en kwaliteit centraal staan. Een plek waar gasten een culinair avontuur aangaan met producten uit de eigen moestuin en van lokale ondernemers, aangevuld met prachtige eigen wijnen. Het team van Château Neercanne is volledig toegewijd aan het garanderen van maximaal comfort en anticiperende service en is van nature afgestemd op de behoeften van elke gast. Het historische landgoed biedt een scala aan uitstekende zakelijke en recreatieve mogelijkheden voor gasten van Château Neercanne. Een ideale uitvalsbasis voor bruiloftsgasten, grote feesten, privélunches, bedrijfsbijeenkomsten en meer.

Bijdragen aan cultureel erfgoed

Verblijven in Château Neercanne staat synoniem aan een verblijf met betekenis. De accommodaties liggen in een door UNESCO beschermde barokke tuin met uitzicht op de Jekervallei. Ter ere van deze prachtige natuurlijke omgeving schenkt Château Neercanne een percentage van de omzet aan Natura 2000. Oostwegel licht toe: “Met een verblijf bij Château Neercanne maak je hier deel van uit en help je mee aan het behoud van deze prachtige monumentale locatie. Zo kun je genieten van onze gastvrijheid en alles wat Château Neercanne te bieden heeft, en er tegelijkertijd direct iets voor terug geven.”

Toekomstbestendig

Met de opening van de suites in het eerste kwartaal van 2024 is een belangrijke stap gezet in de totale restauratiewerkzaamheden die begin 2023 startten. Hierbij is er groot onderhoud gepleegd aan de leien daken van zowel het kasteel als het poortgebouw. Daarnaast is de keuken van L’Auberge vernieuwd met onder andere de meest moderne keukenapparatuur, en is de keuken nu volledig van het gas af. “We kunnen na de renovatie een nóg hoger niveau van gastvrijheid bieden en we zetten mooie stappen in de verduurzaming en het toekomstbestendig maken van het prachtige Château Neercanne,” sluit Oostwegel af.

 

Watch: suite transformation - chapter I