Menu

Where memories are made

Persberichten van Oostwegel Collection

 • Expositie Sidi El Karchi in Burgemeester Quicx, Coffee & More

  Vanaf 2 maart a.s. tot en met 29 mei 2020 zullen schilderijen van Sidi El Karchi worden geëxposeerd in Burgemeester Quicx, Coffee & More.

  Indringende, psychologische portretten
  Voor de achtste keer sinds de opening zal er een expositie in Burgemeester Quicx, Coffee & More plaatsvinden. Dit keer zullen er 12 prenten en motieven van Sidi El Karchi (1975) worden geëxposeerd. Sidi werkte de afgelopen jaren aan zijn oeuvre van indringende, psychologische portretten. Zijn doeken zijn geïnspireerd op iconische werken van kunstenaars als Vermeer, Whistler, Van Gogh en Michelangelo. Zijn psychologische portretten laten zich opvatten als een “liefdesverklaring aan de kunstgeschiedenis, de schilderkunst en de mens”, aldus Stijn Huijts (directeur Bonnefantenmuseum Maastricht).

  Over Sidi El Karchi
  De in Sittard geboren Sidi El Karchi studeerde aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. Zijn oeuvre bestaat uit kleurrijke schilderijen en tekeningen met een grafische uitstraling waar abstractie en hyperrealisme elkaar afwisselen. In 2004 won hij de Van Bommel Van Dam-prijs en in 2011 de Inspiratieprijs van het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg. Zijn werk is opgenomen in tal van (museale) collecties, waaronder Bonnefantenmuseum Maastricht, Museum Van Bommel Van Dam Venlo, Schunck Heerlen en DSM Collectie. Sidi El Karchi woont en werkt in Maastricht. Voor meer informatie: www.sidielkarchi.nl

  Over Château St. Gerlach
  In het hart van natuurgebied Ingendael en op een steenworp afstand van Maastricht, ligt het eeuwenoude Château St. Gerlach. Het hotel telt 113 hotelkamers en –appartementen. Op het landgoed bevinden zich 3 eetgelegenheden: Restaurant Château St. Gerlach met een Frans georiënteerde keuken, Bistrot de Liège met Franse gerechten met eigentijdse twist en het koffie- en lunchconcept Burgemeester Quicx, Coffee & More. Verder beschikt het landgoed over een eigen Spa & Wellness en 16 vergader- en banketzalen (tot 1.000 personen). Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux. Voor meer informatie: www.stgerlach.nl

  Download persbericht
 • Nieuw concept: Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection

  Oostwegel Collection lanceert een nieuw concept: Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection.

  Verhuur van luxe woningen op bijzondere locaties
  Met het nieuwe concept genaamd Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection zullen er luxe woningen op bijzondere locaties worden verhuurd. Vanaf vandaag is gestart met de verhuur van het voormalige familiehuis waar 4 generaties Oostwegel woonden: Villa Casa Blanca in Houthem-St. Gerlach. Dit kubistische huis is in 1929 ontworpen door Fritz Peutz en is inmiddels een Rijksmonument.
  Camille Oostwegel zegt: “Met dit nieuwe concept kunnen we een specifieke doelgroep bereiken, namelijk gasten die waarde hechten aan een intieme omgeving voor een familiesamenzijn, een zakelijke reiziger die in het comfort van een huis wil verblijven of voor een corporate inspiratiesessie voor teams. De luxe, goed uitgeruste woningen maken het mogelijk om volledig zelfvoorzienend te genieten van een verblijf.”

  Meer informatie over Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection: www.oostwegelcollection.nl/villas

  Over Oostwegel Collection
  Oostwegel Collection is een Limburgs familiebedrijf dat staat voor inspirerend vakmanschap en gastvrijheid. Deze drie begrippen worden tot leven gebracht door drie pijlers: mens, locatie en gastronomie. Camille Oostwegel sr. begon in 1980 met veel passie en zorg aan het restaureren van Rijksmonumenten en inmiddels bestaat de onderneming uit de volgende huizen: Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht. Sinds 1 januari 2020 heeft zoon Camille Oostwegel het stokje van het familiebedrijf overgenomen.

  Download persbericht
 • Kruisherenhotel Maastricht wint Prix Villégiature award

  Gisteravond werd tijdens een feestelijke ceremonie in Château de Ferrières, nabij Parijs, bekend gemaakt dat Kruisherenhotel Maastricht de award “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe” heeft gewonnen.

  Award “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe” voor Kruisherenhotel Maastricht
  Eigenaar Camille Oostwegel sr. en opvolger Camille Oostwegel jr. namen samen, onder toeziend oog van de Nederlandse ambassadeur in Frankrijk Pieter de Gooijer, de Prix Villégiature award voor “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe” in ontvangst. Het Kruisherenhotel is daarmee het enige Nederlandse hotel dat tot nu toe deze prijs gewonnen heeft.

  Camille Oostwegel jr. zegt: “Het is mooi om deze gerenommeerde internationale award te winnen voor ons familiebedrijf. Deze award is een erkenning voor onze teams die dag in en dag uit de hoge verwachtingen van onze gasten waarmaken.”

  Met 5 andere finalisten werd Kruisherenhotel Maastricht genomineerd voor deze award. Een deskundige jury van internationale journalisten hebben de locaties van de genomineerden persoonlijk bezocht en Kruisherenhotel Maastricht als winnaar geselecteerd.

  In totaal werden Oostwegel Collection, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht 7 keer genomineerd in 6 categorieën.

  Over Prix Villégiature Awards
  Sinds 2003 worden de Villégiature Awards uitgereikt aan de beste hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De jury bestaat uit 22 toonaangevende journalisten met 15 verschillende nationaliteiten die de hotels persoonlijk bezoeken en beoordelen. Tijdens deze 17e editie werden de winnaars bekend gemaakt in Château de Ferrières, nabij Parijs. www.prix-villegiature.com/

  Over Kruisherenhotel Maastricht
  In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is het klooster getransformeerd tot designhotel. Het vijfsterrenhotel telt 60 moderne, comfortabele kamers. In het schip van het hotel, op de entresol, bevindt zich het Kruisherenrestaurant waar pure en regionaal georiënteerde gerechten worden geserveerd. Op de begane grond bevinden zich drie boardrooms (4-16 personen) en de Wine Bar Rouge & Blanc. Kruisherenhotel Maastricht maakt sinds 2005 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Design Hotels. Voor meer informatie:  www.kruisherenhotel.nl

  Download persbericht
 • Executive Chef Hans Snijders neemt afscheid van Château Neercanne

  Op 1 januari 2020 gaat SVH Meester-kok Hans Snijders met pensioen.

  In het jaar waarin hij 66 wordt, neemt Executive Chef Hans Snijders afscheid van het huis waar hij sinds 1980 de culinaire scepter zwaait. In de afgelopen decennia vonden vele koks via zijn keuken hun weg naar de gastronomische top in Nederland en daarbuiten, denk hierbij aan chefs zoals Richard Ekkebus, Jef Schuur, Lars van Galen, René Brienen, Pascal Jalhay, Alex Clevers en Camiel Henning. Hans Snijders zegt: “Het is van belang voor ons vak om ook echt een leerbedrijf te zijn waar jonge koks zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Ik ben er trots op dat in de afgelopen jaren zoveel talenten op Neercanne gewerkt hebben.”

  Gedurende 33 jaar handhaafde Hans de Michelinster voor Restaurant Château Neercanne. Camille Oostwegel sr. zegt: “Bijna 40 jaar heeft Hans Snijders zijn culinaire stempel op Château Neercanne gedrukt. Zijn uitzonderlijk vakmanschap en organisatietalent hebben in hoge mate bijgedragen aan de reputatie van ons terrassenkasteel.”

  De afgelopen tijd heeft Hans zijn team op Neercanne voorbereid op zijn afscheid. Chef de Cuisine van Restaurant Château Neercanne Gilbert von Berg zal daar de leiding blijven houden, evenals Raymond Remmen in Lunchrestaurant l’Auberge en Dave Beckers in de Banqueting.

  De carrière van Hans kent vele hoogtepunten, maar de Eurotops met alle staatshoofden van Europa die hij zowel in 1981 als in 1991 heeft mogen verzorgen steken er voor hem wel boven uit. Hans Snijders zegt: “Dit diner en deze lunch waren tenslotte ook het meest enerverende van mijn loopbaan, alhoewel iedere dag een finale is.”

  Ter gelegenheid van zijn afscheid biedt de chef een speciaal 3-gangenlunchmenu aan met zijn klassiekers en favorieten. Tijdens de lunch is er ook de gelegenheid om Hans Snijders te ontmoeten en samen terug te blikken op alle herinneringen gedurende zijn prachtige loopbaan op Neercanne.

  Aan de rand van Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland; Château Neercanne. In het 17e-eeuwse kasteel bevindt zich het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. In de voormalige stallen is het lunchrestaurant l’Auberge (Bib Gourmand) gelegen. De locatie beschikt over diverse salons en mergelzalen voor feesten, recepties en vergaderingen (2-1.000 personen). De fraaie baroktuinen, wijngaard en groentetuin zijn verdeeld over 4 niveaus en beschermd door UNESCO. Château Neercanne maakt sinds 1984 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux.

  Download persbericht
 • Expositie Ans Lemmens in Burgemeester Quicx, Coffee & more

  Vanaf 1 september a.s. tot en met 1 januari 2020 zullen schilderijen van Ans Lemmens worden geëxposeerd in Burgemeester Quicx, Coffee & More.

  Postmoderne kunst
  Voor de zesde keer sinds de opening zal er een expositie in Burgemeester Quicx, Coffee & More plaatsvinden. Dit keer zullen er schilderijen van Ans Lemmens (1954) worden geëxposeerd. Ans Lemmens put haar inspiratie uit ervaringen, mails, tweets, familie, buren, onze voetballers, Max Verstappen, Europa, Trump, vluchtelingen. Uit al die ervaringen en de hierdoor opgeroepen emoties, gevangen in de maalstroom van de tijd, komt haar werk voort. De stijl van Ans Lemmens is postmodern te noemen. Zij gebruikt in haar kunst het realisme, impressionisme, restauratieve technieken, graffiti, fotografie, collage, talen, verf, krijt, potlood, spray. Al werkend komt zij tot een afbeelding. Deze afbeelding ziet zij echter niet als een “product”, met de bijbehorende dwang dit te “vermarkten”, maar als een geïnitieerd proces; een uitnodiging aan de toeschouwer om deel te nemen.

  Download persbericht
 • Pierre Haenen nieuwe directeur van Château Neercanne

  Per 2 september 2019 a.s. zal Pierre Haenen starten als directeur/gastheer van Château Neercanne.

  Pierre Haenen (28)  is op dit moment nog werkzaam als Manager Bistrot de Liège bij Château St. Gerlach. Pierre volgt Peter Harkema op, die na 35 jaar in de functie van directeur/gastheer op Château Neercanne met pensioen gaat.

  “Château Neercanne ademt schoonheid en historie en op gastronomisch vlak tekent dit huis voor hoogstaand vakmanschap en gastheerschap. Als geboren en getogen Limburger is het voor mij dan ook een enorme eer en uitdaging om deze nieuwe functie te bekleden en onze gasten gastronomisch te mogen verrassen en tezamen met de collega’s unieke herinneringen te blijven creëren.”, zegt Pierre over zijn aanstelling.

  Sinds 2015 heeft Pierre verschillende functies bij Oostwegel Collection bekleed. Als Medewerker Bediening begon hij bij Château St. Gerlach en groeide door naar de functie van Medewerker Reserveringen, Guest Relations Coördinator en sinds december 2017 als Manager van Bistrot de Liège.

  “Wij vinden het geweldig dat wij Pierre hebben benoemd als directeur/gastheer van Château Neercanne. Het is een heel mooi voorbeeld van hoe onze ‘Talent Factory’ de loopbaanroutes van onze medewerkers vormgeeft. De ambitie, creativiteit, commercialiteit en verbindende kwaliteiten van Pierre maken hem de juiste persoon voor deze functie. Ik kijk ernaar uit om samen met hem te bouwen aan de toekomst van Neercanne en daarmee ook aan Oostwegel Collection.”, zegt Camille Oostwegel jr.

  Aan de rand van Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland; Château Neercanne. In het 17e-eeuwse kasteel bevindt zich het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. In de voormalige stallen is het lunchrestaurant l’Auberge (Bib Gourmand) gelegen. De locatie beschikt over diverse salons en mergelzalen voor feesten, recepties en vergaderingen (2-1.000 personen). De fraaie baroktuinen, wijngaard en groentetuin zijn verdeeld over 4 niveaus en beschermd door UNESCO. Château Neercanne maakt sinds 1984 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux.

  Download persbericht
 • Nominatie Prix Villégiature Awards 2019 Château St. Gerlach, Kruisherenhotel Maastricht en Oostwegel Collection

  Nominatie Prix Villégiature Awards 2019 Château St. Gerlach, Kruisherenhotel Maastricht en Oostwegel Collection

  Oostwegel Collection is genomineerd voor “Best hotel group”, daarnaast komen zowel Château St. Gerlach als Kruisherenhotel Maastricht in aanmerking voor 3 verschillende awards.

  Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht genomineerd in 3 categorieën
  De organisatie Prix Villégiature Awards heeft bekend gemaakt dat Oostwegel Collection is genomineerd voor hun award “Best hotel group”. Daarnaast zijn Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht afzonderlijk genomineerd in 3 verschillende categorieën. Zo komt Château St. Gerlach in aanmerking voor de awards “Best Service in a hotel in Europe, with more than 80 rooms”, “Best restaurant in a hotel in Europe” en “Best artistic contribution in a hotel in Europe”.  Ook Kruisherenhotel Maastricht is in 3 categorieën genomineerd: “Grand Prix Best Charming Hotel in Europe”, “Best service in a hotel in Europe, with less than 80 rooms” en “Best artistic contribution in a hotel in Europe”.

  “Wij zijn zeer blij met de nominaties voor de Prix Villégiature Awards voor onze huizen en Oostwegel Collection als Best Hotel Group. Dit is echt een blijk van waardering voor onze medewerkers die dag in en dag uit weer de hoogst mogelijke service bieden aan onze gasten. Met ons lokale familiebedrijf zijn we uniek en dan is het fantastisch om erkend te worden tussen de andere internationale, befaamde hotelgroepen.”, zegt Camille Oostwegel jr., Directeur Business Development.

  Download persbericht
 • Peter Harkema neemt op 65e verjaardag afscheid van Château Neercane

  Château Neercanne

  35 jaar Directeur / Gastheer op Château Neercanne
  Peter Harkema heeft te kennen gegeven om op zijn 65e verjaardag, in september 2019, de leiding van het enige Nederlandse terrassenkasteel te willen overdragen. De afgelopen 35 jaar heeft Peter samen met zijn vrouw Ans en het gehele team, Château Neercanne uitgebouwd tot een van de bekendste en beste restaurants van de Benelux. Château Neercanne is uitgegroeid tot een instituut waar vele gasten uit binnen- en buitenland iedere dag genieten van de unieke, gastvrije ambiance en het hoge culinaire niveau.

  In de afgelopen 35 jaar zijn er onder de hoede van Peter veel jonge mensen opgeleid en enthousiast geworden voor het keuken- en bedieningsmetier. Zo begonnen een aantal huidige topchefs hun opleiding in de keuken van Neercanne.

  “In 35 jaar tijd kun je samen iets moois opbouwen. Ons doel is altijd geweest om oprechte gastvrijheid en gastheerschap uit te dragen naar onze gasten. Aandacht hebben voor je gast, op een natuurlijke manier, maakt een gast ook zonder bord en glas dronken van geluk. Gastheerschap kost niks en voelt dan plots als krachtheerschap.”, zegt Peter Harkema.

  Overdracht

  Camille Oostwegel sr.: ”We hebben begrip voor het besluit van Peter en Ans om na al die jaren het gastheer-stokje over te dragen aan een talentvolle jonge opvolger. Dat is belangrijk voor de toekomst van het unieke Château. Wij danken Peter en Ans voor de ondernemende wijze waarop ze Château Neercanne, en in de opstartfase ook Château St. Gerlach, geleid hebben en de bijdrage die ze daardoor aan de gehele Oostwegel Collection geleverd hebben.”
  Oostwegel Collection zal de komende maanden op zoek gaan naar een opvolger(m/v).

  Download persbericht
 • Expositie Hans ter Horst in Burgemeester Quicx, Coffee & More

  Vanaf 19 november a.s. tot en met begin maart 2019 zullen schilderijen van Hans ter Horst worden geëxposeerd in Burgemeester Quicx, Coffee & More.

  Eclectische kunst Voor de vierde keer sinds de opening zal er een expositie in de kasteelhoeve Burgemeester Quicx, Coffee & More plaatsvinden. Dit keer zal er een overzicht van schilderijen van Hans ter Horst worden geëxposeerd. Zijn werk is eclectisch te noemen. Het is een spel met citaten uit de ‘hoge’ en de ‘lage’ cultuur van heden en verleden: vaak bepoederd met een flinke dosis ironie. Vanaf de zijlijn houdt hij ons, als een soort hofnar, een spiegel voor. Hij is een verteller: elk schilderij heeft een eigen verhaal. Centraal in zijn werk staat de mens als eenzaam individu: machteloos en wat ongemakkelijk in een omgeving die niet lijkt te passen. Het schuurt en wringt bij Ter Horst maar hij verpakt het liefdevol, met stralende kleuren, in een aantrekkelijke jas.

  Download persbericht
 • Floris Kemper nieuwe directeur van Kruisherenhotel Maastricht

  Per 1 januari 2019 zal Floris Kemper starten als directeur/gastheer van Kruisherenhotel Maastricht.

  Floris Kemper (34) is op dit moment nog werkzaam als Deputy Hotel Director van het vijfsterrenhotel NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam. De afgelopen 5 jaar heeft Floris diverse managementfuncties bekleed binnen de NH Hotel Group. In 2016 is onder zijn leiding de vijfsterrenclassificatie van NH Collection Doelen te Amsterdam behaald. Floris: “Oostwegel Collection is voor mij dé belichaming van Limburgse gastvrijheid en het bourgondische zuiden heeft mij altijd al erg aangesproken. Het is daarom een enorme eer om mij samen met het team in te mogen gaan zetten voor de positie en gastbeleving van het Kruisherenhotel Maastricht. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om voor dit mooie bedrijf aan de slag te gaan.”
  Floris volgt Bastiaan Klomp op, die ruim 8 jaar werkzaam was binnen Oostwegel Collection.
  Camille Oostwegel: “Floris, welkom in ons directieteam, wij zien uit naar een inspirerende samenwerking!”

  Download persbericht
 • Château Neercanne lid van Relais & Châteaux

  Chateau Neercanne_RelaisChateaux

  Château Neercanne is onlangs toegetreden tot Relais & Châteaux. Dat maakt dat er nu 2 huizen van Oostwegel Collection lid zijn van deze prestigieuze, Franse organisatie. In 2013 trad Château St. Gerlach al toe tot Relais & Châteaux.

  Download persbericht
 • Expositie 'met dank aan Charles Eijck' in Burgemeester Quicx, Coffee & More

  Vanaf 16 april tot en met 7 oktober 2018 zal de privécollectie van Charles Eyck van Roeland van Thiel uit ’s-Hertogenbosch worden geëxposeerd in Burgemeester Quicx, Coffee & More. Deze unieke (verkoop)expositie ‘Met dank aan Charles Eijck’ vormt het sluitstuk van 3 verschillende exposities in de kasteelhoeve van Château St. Gerlach.

  Download persbericht
 • Recycling oude bedrijfskleding Oostwegel Collection

  Afgeschreven bedrijfskleding eindigt vaak op de vuilnisbelt of in een verbrandingsoven, maar niet bij Oostwegel Collection.

  Download persbericht
 • Château St. Gerlach wint prijs voor 'Beste vergaderlocatie 2017'

  Winst vergaderlocatie van het jaar

  Op maandag 22 januari 2018 werd tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd
  de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’ uitgereikt aan Château
  St. Gerlach.

  Download persbericht
 • Oostwegel Collection verwelkomt een nieuw lid van de raad van commissarissen: Jan Cobbenhagen

  RvC

  De raad van commissarissen van Oostwegel Collection is weer compleet met de benoeming van Jan Cobbenhagen (54) als commissaris. Prof. dr. Jan Cobbenhagen is CEO van Brightlands Maastricht Health Campus en heeft ruime ervaring op het gebied van ondernemerschap. Voorafgaand aan zijn master Business Economics & Quantitative Economics aan Maastricht University is dhr. Cobbenhagen afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Jan Cobbenhagen: “Ik zie er met veel plezier naar uit om een commissariaat te mogen bekleden bij dit inspirerende bedrijf. Want laten we wel wezen, dit is toch een van de beeldbepalende bedrijven waar Limburg trots op mag zijn. Met de overdracht van de bedrijfsvoering aan de tweede generatie ondernemer gaat het bedrijf de komende jaren een nieuwe en boeiende fase in.”

  Download persbericht
 • Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants verandert bedrijfsnaam en huisstijl: Oostwegel Collection

Pers informatie aanvraag

Wilt u meer informatie over of hoge resolutie foto’s van onze huizen ontvangen? Vul dan uw gegevens in, wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de informatie ontvangt. U kunt onze Marketing & PR afdeling ook telefonisch bereiken via + 31 43 608 89 00.

Nieuwsberichten

Oostwegel Collection-pakket te koop

Lees meer

Expositie Sidi El Karchi

Lees meer

Overdracht van Oostwegel Collection

Lees meer

Nieuw concept: Villas & Residences, curated by Oostwegel Collection

Lees meer

Nieuw vergaderconcept: Bespoke Meetings

Lees meer

Château St. Gerlach wint Haute Grandeur Global Excellence Awards

Lees meer

Kruisherenhotel Maastricht wint Prix Villégiature Award

Lees meer

Executive Chef Hans Snijders neemt afscheid van Château Neercanne

Lees meer

Expositie Ans Lemmens

Lees meer

Menno Bannier nieuwe chef de cuisine Kruisherenrestaurant

Lees meer

Pierre Haenen nieuwe directeur van Château Neercanne

Lees meer

Château St. Gerlach beste leerbedrijf 2019 van Limburg

Lees meer

Nominatie Prix Villégiature Awards 2019

Lees meer

De eerste Chef’s Switch: Restaurant Château Neercanne & Novo New Dining

Lees meer

Herinrichting Restaurant Château Neercanne

Lees meer

Floris Kemper nieuwe directeur van Kruisherenhotel Maastricht

Lees meer

Nieuwe sommelier en maître voor Château St. Gerlach

Lees meer

Château Neercanne lid van Relais & Châteaux

Lees meer

‘At your fingertips’ de nieuwe instant messaging service

Lees meer

Aflevering TV Show van Ivo Niehe met familie Oostwegel

Lees meer

Champagne Louis Roederer nieuwe huischampagne

Lees meer

Recycling oude bedrijfskleding Oostwegel Collection

Lees meer

Patissiers op inspiratiedag

Lees meer

Oostwegel Collection genomineerd voor Familiebedrijven Award 2018

Lees meer

Château St. Gerlach wint prijs voor ‘Beste vergaderlocatie 2017’

Lees meer

Château Neercanne kondigt promoties aan in gastronomisch team

Lees meer

Expositie Frans Timmermans

Lees meer

Burgemeester Quicx uitgeroepen tot Mooiste Koffievenue 2017 !

Lees meer

Samenwerking Zuid-Limburgse familiebedrijven Blanche Dael en Oostwegel Collection

Lees meer

Château St. Gerlach genomineerd voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’

Lees meer

Heropening Mergelgrotten Château Neercanne

Lees meer

Kruisherenhotel Maastricht wint Dutch Hotel Award 2017

Lees meer

Officiële Opening St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve

Lees meer

Vijf sterren voor Kruisherenhotel Maastricht

Lees meer

Het kogelgat van Château St. Gerlach

Lees meer

Neercanne krachtheerschap – keukenfilosofie, beleving & gastheerschap

Lees meer
 • Print pagina