St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve

{{ activeMainItem }}

Sluiten Informatie aanvraag

Transcend the ordinary

Informatie aanvraag

Multifunctionele vergader- en conferentie locatie

Sinds 2017 heeft Limburg er een onderscheidende, multifunctionele vergader- en conferentie locatie bij. Het St. Gerlach Paviljoen en de Kasteelhoeve maken onderdeel uit van Château St. Gerlach. Een multifunctionele conferentie locatie in het prachtige natuurgebied Ingendael op 10 minuten rijden van Maastricht.

St. Gerlach paviljoen

Achter de kasteelhoeve die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Door het wegschuiven van de flexibele wanden tussen de vergaderzalen ontstaat een ruimte van 760 m2 met een capaciteit tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms. Het is mogelijk de vergadermogelijkheden uit te breiden met de overige vergaderfaciliteiten van Château St. Gerlach.

De Kasteelhoeve

De 6 break-out rooms in de kasteelhoeve complementeren de plenaire vergaderzalen van het St. Gerlach Paviljoen. De huiselijke, laagdrempelige  sfeer van de break-out rooms past bij het karakter van de gerestaureerde, Limburgse carréhoeve uit 1668. In de kasteelhoeve, die dienst doet als toegangspoort tot het landgoed, ligt tevens Burgemeester Quicx, Coffee & More. Dit koffie- en lunchconcept past bij het karakter van Château St. Gerlach als de unieke ontmoetingsplaats voor wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten.

Trouwfeest in het St. Gerlach paviljoen

De schoonheid en veelzijdigheid van het monumentale Château St. Gerlach vertalen zich in een onderscheidende, bijzondere trouwlocatie. Het nieuwe, ‘state of the art’ St. Gerlach Paviljoen biedt mogelijkheid tot diners en trouwfeesten voor grotere gezelschappen.

Lees meer

Architect St. Gerlach paviljoen

“Het St. Gerlach Paviljoen is ontworpen als een elegant paviljoen met een genereus overstekend dak. De transparante gevel zorgt dat binnen en buiten in elkaar overlopen. De materialen zijn geïnspireerd op het omliggende Limburgse land: mergel, hardsteen en eikenhout. Vanuit het St. Gerlach Paviljoen heb je een verrassend uitzicht op het château, de heuvel, de ‘pelouse’ en de gerenoveerde kasteelhoeve”, Francine Houben.

St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve

Vraag informatie aan over het St. Gerlach Paviljoen