Menu

Transcend the ordinary

Nieuwe, onderscheidende conferentielocatie

Sinds 2017 heeft Limburg er een onderscheidende, multifunctionele vergader- en conferentielocatie bij. Het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve maken onderdeel uit van Château St. Gerlach. Een multifunctionele conferentielocatie in het prachtige natuurgebied Ingendael op 10 minuten rijden van Maastricht.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve


Beste vergaderlocatie van het jaar 2017

Château St. Gerlach is uitgeroepen door Meetings Award tot ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’.

Multifunctionele vergadermogelijkheden

Achter de kasteelhoeve die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Door het wegschuiven van de flexibele wanden tussen de vergaderzalen ontstaat een ruimte van 760 m2 met een capaciteit tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms. Het is mogelijk de vergadermogelijkheden uit te breiden met de overige vergaderfaciliteiten van Château St. Gerlach.

Break-out rooms en koffie

De 6 break-out rooms in de kasteelhoeve complementeren de plenaire vergaderzalen van het St. Gerlach Paviljoen. De huiselijke, laagdrempelige  sfeer van de break-out rooms past bij het karakter van de gerestaureerde, Limburgse carréhoeve uit 1668. In de kasteelhoeve, die dienst doet als toegangspoort tot het landgoed, ligt tevens Burgemeester Quicx, Coffee & More. Dit koffie- en lunchconcept past bij het karakter van Château St. Gerlach als de unieke ontmoetingsplaats voor wandelaars, fietsers, omwonenden en hotelgasten.

Over de architect

Francine Houben: “Het St. Gerlach Paviljoen is ontworpen als een elegant paviljoen met een genereus overstekend dak. De transparante gevel zorgt dat binnen en buiten in elkaar overlopen. De materialen zijn geïnspireerd op het omliggende Limburgse land: mergel, hardsteen en eikenhout. Vanuit het St. Gerlach Paviljoen heb je een verrassend uitzicht op het château, de heuvel, de ‘pelouse’ en de gerenoveerde kasteelhoeve”.

Trouwfeest in het St. Gerlach Paviljoen

De schoonheid en veelzijdigheid van het monumentale Château St. Gerlach vertalen zich in een onderscheidende, bijzondere trouwlocatie. Het nieuwe, ‘state of the art’ St. Gerlach Paviljoen biedt mogelijkheid tot diners en trouwfeesten voor grotere gezelschappen.

Download onze businessbrochure

Sfeerimpressie

St. Gerlach Paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
Meetingroom Kasteelhoeve
chateau st. gerlach paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
chateau st. gerlach paviljoen
St. gerlach paviljoen - Noorbeek
chateau st. gerlach paviljoen
St. gerlach Paviljoen Mamelis
chateau st. gerlach paviljoen
  • Print pagina

Ontvang informatie over St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar tot € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst