Menu

Experiences

Ontdek de bestemming

Oostwegel Collection heeft een verzameling van memorabele ervaringen voor u samengesteld om te ontdekken. Onze huizen bieden een scala aan culinaire en culturele activiteiten, geïnspireerd op de bestemming. Ontdek hieronder enkele van onze activiteiten en evenementen.

Cave Lunch at Château Neercanne

Proef de smaken van het seizoen omgeven door eeuwenoude herinneringen met de Cave Lunch in de grotten van Château Neercanne. Een avontuur aan smaken bereid door het culinaire team van Robert Levels. Een middag waarop u wordt verwend met heerlijke verrassingen.  

Ontdek meer en reserveer

Weekend Brunch – Kruisherenhotel

Geniet van een middag met bubbels en heerlijk eten in het Kruisherenrestaurant. De Kruisheren Brunch is allesbehalve een doorsnee brunch. Het is de perfecte invulling van uw weekend. Proef van een selectie gerechten van onze chef en beleef een onvergetelijke middag. 

Ontdek meer en reserveer uw plek

Winterterras Winselerhof

Ervaar het winterseizoen op zijn best op ons winterterras op de binnenhof van onze herenboerderij. Kruip onder een dekentje en warm heerlijk op voor de kachel met knisperend houtvuur. Een lekker drankje in de hand waarbij de winterse aroma’s je tegemoet komen. Geniet van smakelijke verwennerij als een warme chocolademelk of rooster marshmallows boven het vuur.

Winter Terrace Kruisherenhotel Maastricht

Het Winter Terrace van Kruisherenhotel is de ultieme plek in hartje Maastricht om te proeven van de glühwein en heerlijke bites, met op de achtergrond winterse muziek, heerlijk knus onder een dekentje.  

Toegang met QR-code en identiteitsbewijs. Reserveren is niet noodzakelijk.  

OC Christmas Gift Guide

Bent u op zoek naar inspiratie voor een kerstcadeau? De OC Christmas Gift Guide met een selectie aan producten uit onze Boutique die het perfecte geschenk zijn voor jouw geliefden tijdens de kerstdagen.

Klik hieronder om uw favoriete kerstcadeaus te bestellen.

Bekijk onze gift guide

Wine Tasting Flights

Proef onze samengestelde selectie aan huiswijnen. Kies uit twee karakteristieke wine tasting flights, geserveerd met bites om van te genieten gedurende uw volgende bezoek aan een van onze Oostwegel Collection huizen.

Proef de selectie huiswijnen

Reguliere activiteiten

  • Print pagina