Menu

Experiences

Ontdek de bestemming

Oostwegel Collection heeft een verzameling van memorabele ervaringen voor u samengesteld om te ontdekken. Onze huizen bieden een scala aan culinaire en culturele activiteiten, geïnspireerd op de bestemming. Ontdek hieronder enkele van onze activiteiten en evenementen.

d'artagnan lunch

Kom naar l’Auberge de Neercanne op 24 en 31 augustus voor de D’Artagnan Lunches en proef de smaak van avontuur. Ontdek het verhaal van D’Artagnan Bière Du Brut en voel de sensatie van het Champagnebier.

Geniet van een seizoensgebonden 3-gangenlunch van l’Auberge de Neercanne vergezeld door de 3 jaargangen van D’Artagnan Bière du Brut. Een smakelijke ervaring waarbij lokale ingrediënten, duurzaamheid en een gedeelde passie voor vakmanschap centraal staan.

Prijs: €  80,- per persoon (inclusief een speciaal d’Artagnan glas)

Data: 24 en 31 augustus, 15.00 -18.00 uur

Reserveer hier uw plek

Wine Walk - Winselerhof

Wandel op zondag 15 mei door de natuur in de omgeving van Restaurant Pirandello en Brasserie Nieuw Ehrenstein en geniet van culinaire hapjes met bijpassende wijnen.

Deze Wine Walk vindt ook later dit jaar plaats op zondag 28 augustus, 25 september en op 16 oktober.

Meer informatie

Weekend Brunch – Kruisherenhotel

Geniet van een middag met bubbels en heerlijk eten in het Kruisherenrestaurant. De Kruisheren Brunch is allesbehalve een doorsnee brunch. Het is de perfecte invulling van uw weekend. Proef van een selectie gerechten van onze chef en beleef een onvergetelijke middag.

Ontdek meer en reserveer uw plek

Wine Tasting Flights

Proef onze samengestelde selectie aan huiswijnen. Kies uit twee karakteristieke wine tasting flights, geserveerd met bites om van te genieten gedurende uw volgende bezoek aan een van onze Oostwegel Collection huizen.

Proef de selectie huiswijnen

Reguliere activiteiten

  • Print pagina