Menu

Experiences

Ontdek de bestemming

Oostwegel Collection heeft een verzameling van memorabele ervaringen voor u samengesteld om te ontdekken. Onze huizen bieden een scala aan culinaire en culturele activiteiten, geïnspireerd op de bestemming. Ontdek hieronder enkele van onze activiteiten en evenementen.

Vier Kerst in Zuid-Limburg

December is een van onze favoriete periodes van het jaar en die periode brengen we het liefst samen met u door. Van een magisch verblijf op het landgoed van Château St. Gerlach tot een culinaire kerstervaring bij Restaurant Château Neercanne, een ontspannen familieverblijf bij onze herenboerderij Winselerhof en een sprankelende tijd in hartje Maastricht bij Kruisherenhotel.

Breng deze feestelijk tijd bij ons door en laten we er samen onvergetelijke feestdagen van maken.

Bekijk de feestdagenarrangementen

Weekend Brunch – Kruisherenhotel

Geniet van een middag met bubbels en heerlijk eten in het Kruisherenrestaurant. De Kruisheren Brunch is allesbehalve een doorsnee brunch. Het is de perfecte invulling van uw weekend. Proef van een selectie gerechten van onze chef en beleef een onvergetelijke middag.

Ontdek meer en reserveer uw plek

Wine Tasting Flights

Proef onze samengestelde selectie aan huiswijnen. Kies uit twee karakteristieke wine tasting flights, geserveerd met bites om van te genieten gedurende uw volgende bezoek aan een van onze Oostwegel Collection huizen.

Proef de selectie huiswijnen

Reguliere activiteiten

  • Print pagina