{{ activeMainItem }}

Sluiten

Verblijf bij Château Neercanne

Uiterst superieur

Château Neercanne, gelegen in het midden van de Jekervallei, biedt zeven exclusieve suites in het 17e-eeuwse kasteel. Als eerbetoon aan de rijke historie van het landgoed, is elke suite gehuisvest in het oorspronkelijke logement en ingericht om historische en moderne elementen te combineren tot een luxueus verblijf, ongeëvenaard in de regio. De gedeelde privétuin, in harmonie met de natuurlijke schoonheid van de omgeving, is exclusief gereserveerd voor de gasten van de suites.

De suites maken deel uit van het legendarische Château Neercanne en hebben een unieke ligging om het gastronomische erfgoed van het landgoed ten volle te benutten. Gasten kunnen profiteren van de unieke gastvrijheid die wordt geboden, want elke reservering van een suite garandeert een reservering voor een lunch of diner in het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne of de met een Michelin Bib Gourmand bekroonde L’Auberge, afhankelijk van de openingstijden.

Suites

Gehuisvest in het historische logement, vult moderne stijl de originaliteit aan om vijf schitterend ingerichte suites te bieden die van nature comfortabel en luxueus stijlvol zijn.

Ontdek meer

Deluxe Garden Suite

De Deluxe Garden Suite is vakkundig ontworpen om een levendige synergie te creëren tussen eeuwenoude architectuur en hoogwaardig comfort. Deze combineert een luxueuze stijl met het historische erfgoed.

Ontdek meer

Superior Garden Suite

De Superior Garden Suite, die zich in de twee verdiepingen van de eeuwenoude kasteeltoren bevindt, is een combinatie van tijdloos design en een unieke, luxueuze setting.

Ontdek meer

Boek nu bij Château Neercanne