{{ activeMainItem }}

Sluiten

Restaurant Château Neercanne

Over Restaurant Château Neercanne

Top-gastronomie in Maastricht

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam onder leiding van chef de cuisine Robert Levels gebruikt voor hun gerechten de Franse keuken als basis, verrijkt met verrassende bereidingstechnieken uit de gehele wereld. Op het bord vindt u een mooie combinatie van lokale en internationale ingrediënten. Voor een vegetarisch of veganistisch menu maakt de chef rijkelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en het naastgelegen Cannerbos. Maître d’hotel Robert Bisschoff en zijn team hebben een persoonlijke en authentieke servicestijl. Zij adviseren u graag bij uw keuze van een bijpassende wijn of een alcoholvrije, huisgemaakte cocktail. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras lunchen en dineren met een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen en het Jekerdal.

Sfeerimpressie

Menu

Lunch:

2-gangen lunch special vanaf € 70,-

4-gangenmenu inclusief aperitief vanaf € 85,-

Diner:

5-gangenmenu vanaf € 105,-

7-gangenmenu vanaf € 125,-

8-gangenmenu vanaf € 140,-

Bekijk ons menu (pdf) Bekijk onze wijnkaart (pdf)

Openingstijden

Restaurant Château Neercanne is van woensdag tot en met zondag geopend.
Lunch 12.00 – 16.30 uur. Aankomst tussen 12.00 en 13.00.
Diner 18.30 – 22.00 uur Aankomst tussen 18.30 en 20.00.

Diner op zaterdag aankomst vanaf 19.00 uur.

 

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Routebeschrijving

L’Auberge de Neercanne

In de voormalige stallen van het château is l’Auberge de Neercanne gevestigd. Hier verwelkomen chef de cuisine Raymond Remmen en gastheer Leo Smeijers u voor een gezellige lunch. De gerechten zijn bereid met producten uit de eigen groentetuin en de regio.

Ontdek L’Auberge de Neercanne

Mergelgrotten

De mergelgrotten van Château Neercanne huisvesten de meest bijzondere wijnkelders van Maastricht. De historische wijnkelders zijn gelegen in de oude gangen van de unieke mergelgrotten van het kasteel. De perfecte plek voor een aperitief voor uw lunch of diner bij Château Neercanne.

Een aperitief in onze wijnkelders is mogelijk door contact op te nemen via: info@neercanne.nl

 

Ontdek de Mergelgrotten
caves

Lunch Special at Restaurant Château Neercanne

Het aangename aan het nuttige koppelen tijdens de lunch? Of gewoonweg heerlijk genieten? Vanaf nu kunt u zich bij Restaurant Château Neercanne tijdens de lunch laten verrassen met een Lunch Special.

Chef Robert Levels en zijn team nemen u mee op een gastronomische reis doorheen het seizoen en die reis start met 3 verfijnde amuses. Nadien geniet u van 2 gerechten, zorgvuldig geselecteerd door de chef. De prijs voor de Lunch Special bedraagt € 70,- inclusief 3 amuses, 2 gerechten, 1 glas ‘Hommage’ wijn, water en koffie of thee.

  • Vooraf reserveren op basis van beschikbaarheid.
  • Indien vooraf gemeld, houden wij graag rekening met dieetwensen.

Reserveren kan via de mail: info@neercanne.nl of via +31 (0)43 325 1359.

Overnachten op Château Neercanne

Verleng de beleving van uw speciale dag of diner op ons Château met een overnachting in het Poortgebouw. Het Logement de l’Auberge de Neercanne biedt de mogelijkheid om op Château Neercanne zelf te overnachten (tot 4 personen).

Ontdek het Logement

Dineren met overnachting

Dineren bij Restaurant Château Neercanne en overnachten in Maastricht kan in combinatie met het Kruisherenhotel Maastricht. Een bijzonder vijfsterrendesignhotel van Oostwegel Collection in het voormalige Kruisherenklooster op vijf minuten lopen van het Vrijthof.

Ontdek Kruisherenhotel Maastricht

Reserveer een tafel bij Restaurant Château Neercanne

Sluiten