Restaurant Château Neercanne

{{ activeMainItem }}

Sluiten

Restaurant Château Neercanne

Over Restaurant Château Neercanne

Rijke culinaire traditie

Daar waar een innovatieve keuken en hoogstaande service samenkomen, vinden we Restaurant Château Neercanne, bekroond met een Michelinster. Chef de Cuisine Robert Levels, Maître d’Hôtel Robert Bisschoff en hun getalenteerde teams serveren een Frans geïnspireerd menu met lokale producten als basis voor elk vakkundig bereid gerecht.

Eersteklas locatie

Het restaurant is gelegen in het prachtig gerestaureerde 17e-eeuwse Château Neercanne landgoed. Hier wordt originele architectuur gecombineerd met een uitzonderlijke buitenlocatie. Bij goed weer kunnen gasten dineren op het terras met uitzicht over de Jekervallei en de UNESCO-baroktuinen.

Openingstijden

Geopend van woensdag t/m zondag

Aanvang lunch: 12.00 – 13.00 uur

 

Aanvang diner:

18.30 – 19.30 uur: woensdag t/m vrijdag

19.00 – 19.30 uur: zaterdag

18.00 – 19.00 uur: zondag

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Routebeschrijving

Lunch Special

Het populaire lunchmenu van Restaurant Château Neercanne wordt van woensdag tot en met vrijdag geserveerd en biedt een heerlijke reis door de culinaire wereld, speciaal samengesteld door chef-kok Robert Levels.

Lees meer

L'Auberge

L’Auberge, het met een Michelin Bib Gourmand bekroonde zusterrestaurant van Restaurant Château Neercanne, is dagelijks geopend en combineert uitnodigende gezelligheid met een verleidelijke dinerervaring.

Verken L’Auberge

Historische Mergelgrotten

Laat u door de oude gangen leiden naar de beroemde wijnkelder van Château Neercanne. De Mergelgrotten bieden een unieke en sfeervolle setting voor een aperitief of wijnproeverij voorafgaand aan het diner.

Ontdek meer

Ontdek verrijkende ervaringen

Galerij

Reserveer een tafel bij Restaurant Château Neercanne