L'Auberge

{{ activeMainItem }}

Sluiten

Adres

Château Neercanne
Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Contact

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Follow us on social media

L’Auberge

Genot voorop

L’Auberge, bekroond met een Michelin Bib Gourmand, is de nummer één plaats in de streek voor een uitstekend en goed geprijsd lunch. Het restaurant is gehuisvest in de voormalige stallen van Château Neercanne. Hier bereidt chef-kok Raymond Remmen gerechten met lokale producten en groenten van eigen bodem.

Een verleidelijke locatie

L’Auberge is een zeer uniek en sfeervol restaurant waar oud en nieuw perfect uitgebalanceerd worden. Zo eet u te midden van een moderne setting met authentieke, gewelfde plafonds. L’Auberge combineert gezelligheid met culinaire creativiteit en is een plaatselijk juweel met een uitstekende reputatie.

Openingstijden

Dagelijks geopend van 12.00 – 18.00 uur

Vanaf 8 januari 2024 is L’Auberge op maandag en dinsdag ook geopend voor diner.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Routebeschrijving

L’Auberge To Go

Gelegen in het glooiende landschap van de beeldschone Jekervallei, biedt L’Auberge een ideale tussenstop voor wandelaars en fietsers. Bezoek L’Auberge ‘To Go’ en ontdek ons uitgebreide assortiment aan dranken, lichte hapjes en gebak om mee te nemen en buiten van te genieten.

Meer info

Restaurant Château Neercanne

Geniet van uitzonderlijke fine dining gerechten bij het met een Michelinster bekroonde Restaurant Château Neercanne, gelegen in het unieke en historische 17e-eeuwse kasteel. Deze gastronomische topbestemming tilt culinaire creativiteit naar nieuwe hoogten.

Ontdek meer

Ontdek verrijkende ervaringen

Gallerij

Reserveer een tafel bij L’Auberge