{{ activeMainItem }}

Sluiten

WHERE FOREVER BEGINS

Trouwen bij Oostwegel Collection

Wat is er romantischer dan trouwen op een historische locatie? Oostwegel Collection beschikt over 4 droomlocaties in Zuid-Limburg. De monumentale gebouwen zijn uitermate geschikt voor een bruiloft. Elk met een eigen karakter: van designhotel tot landgoed. De huizen betoveren elk op hun eigen manier als unieke trouwlocatie en zijn ook te combineren. Samen met u vertalen wij uw wensen naar een intiem of juist meerdaags huwelijksfeest. Op het landgoed van Château St. Gerlach behoort een kerkelijke inzegening in de monumentale kerk zelfs tot de mogelijkheden. Natuurlijk bent u van harte welkom om samen de mogelijkheden voor een onvergetelijke huwelijksdag te bespreken.

Het Ja-woord in onze huizen

Château Neercanne is een verrassende, romantische trouwlocatie voor een intiem huwelijk tot groot feest. Het terrassenkasteel ligt op een van de mooiste plekken van Nederland.

De betoverende natuur, de lange oprijlaan, het moderne St. Gerlach Paviljoen en de adembenemende St. Gerlachuskerk maken landgoed Château St. Gerlach tot een indrukwekkende locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Door de architectonische contrasten is het Kruisherenhotel Maastricht een bijzondere trouwlocatie. Heden en verleden komen in harmonie samen in het 5-sterrendesignhotel, dat daarmee een buitengewoon decor voor een huwelijk vormt.

Aan de rand van het prachtige Strijthagerbeekdal, ligt de karaktervolle herenboerderij Winselerhof. Een unieke trouwlocatie met een intieme binnenplaats.

Wettelijk huwelijk

De huizen van Oostwegel Collection zijn aangewezen als officiële trouwlocatie. Indien het huwelijk met een receptie, diner of trouwfeest bij Oostwegel Collection wordt gevierd, is het mogelijk om de wettelijke huwelijksvoltrekking in het betreffende huis te laten plaatsvinden.

Wilt u ook voor de kerk trouwen? Dat kan in de monumentale St. Gerlachuskerk gelegen op het landgoed van Château St. Gerlach.

Wij letten op elk detail voor uw speciale dag

Uw trouwdag, dat is een van de mooiste dagen van uw leven. Om deze dag voor u onvergetelijk te maken, zorgen wij en onze teams dat het u aan niets zal ontbreken. Met zorg en liefde zullen wij uw huwelijksdag vormgeven.

Contacteer onze teams

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking en de invulling van deze onvergetelijke dag.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: