{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne als trouwlocatie

Vraag informatie aan

Het ja-woord geven

Château Neercanne is een verrassende trouwlocatie. Het terrassenkasteel ligt op één van de mooiste plekken van Nederland. Een adembenemende omgeving tussen de wijngaarden op de grens met België. Het uitzicht over de historische baroktuinen en het groene Jekerdal geeft het gevoel op een podium te staan. Een unieke locatie voor het vieren van een onvergetelijke huwelijksdag.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection

Salons & zalen

Château Neercanne beschikt over een Frans georiënteerd restaurant, een huiselijk lunchrestaurant bekroond met Bib Gourmand, adembenemend terras, klassieke salons en originele grotzalen met een capaciteit tot 1.000 personen. Alle ruimtes zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar.

Sfeerimpressie

Wettelijk Huwelijk

De gemeente Maastricht heeft Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die hun huwelijk met een receptie, diner of trouwfeest bij Château Neercanne vieren. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking en invulling van deze onvergetelijke dag.

Bruidssuite & hotelkamers

Château Neercanne biedt de mogelijkheid om na uw speciale dag te overnachten in het Logement l’Auberge de Neercanne. Een Prachtige locatie om uw speciale dag passend af te sluiten.

Mocht het Logement l’Auberge de Neercanne onverhoopt niet beschikbaar zijn, kan in combinatie met een huwelijk bij Château Neercanne tegen aantrekkelijke overnachtingstarieven bij onze collega’s van Kruisherenhotel Maastricht overnacht worden.

Gastronomie

Gastronomisch heeft Château Neercanne met het sinds 1957 gerenommeerde restaurant veel te bieden. De gerechten, bereid met zoveel mogelijk ingrediënten uit eigen tuin en regio, zijn verfijnd en verrassend. Tijdens een diner, receptie of trouwfeest zult u de liefde van onze mensen voor gastvrijheid beleven.

Bruidstaart en decoratie

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Onze salons vormen hiervoor de ideale locatie. Bij mooi weer kunt u tevens kiezen voor het terras. Natuurlijk verzorgen wij graag de bruidstaart van uw dromen, invulling is afhankelijk van uw wensen.

Ook hebben wij professionele partners die alle decoratie van uw bruiloft kunnen waarmaken. Dit kan allemaal precies naar uw wens.

Contacteer ons voor de mogelijkheden!

Contacteer onze teams

Ons team denkt graag met u mee en geeft u in een persoonlijk gesprek een advies op maat. Neem voor meer informatie contact op met de Meetings & Events-afdeling, zij zullen ervoor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes georganiseerd wordt.

Oostwegel Collection

Neem contact op met ons Sales team

Château St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK VALKENBURG AAN DE GEUL
t. +31 85 902 9030

sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

Sluiten