{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne als trouwlocatie

Het ja-woord geven

Château Neercanne is een verrassende trouwlocatie. Het terrassenkasteel ligt op één van de mooiste plekken van Nederland. Een adembenemende omgeving tussen de wijngaarden op de grens met België. Het uitzicht over de historische baroktuinen en het groene Jekerdal geeft het gevoel op een podium te staan. Een unieke locatie voor het vieren van een onvergetelijke huwelijksdag.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Wettelijk Huwelijk

De gemeente Maastricht heeft Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die hun huwelijk met een receptie, diner of trouwfeest bij Château Neercanne vieren. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking en invulling van deze onvergetelijke dag.

Dowload de huwelijksbrochure

Sfeerimpressie

Salons & zalen

Château Neercanne beschikt over een Frans georiënteerd restaurant, een huiselijk lunchrestaurant bekroond met Bib Gourmand, adembenemend terras, klassieke salons en originele grotzalen met een capaciteit tot 1.000 personen. Alle ruimtes zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar.

Uw Huwelijksdiner

Gastronomisch heeft Château Neercanne met het sinds 1957 gerenommeerde restaurant veel te bieden. De gerechten, bereid met zoveel mogelijk ingrediënten uit eigen tuin en regio, zijn verfijnd en verrassend. Tijdens een diner, receptie of trouwfeest zult u de liefde van onze mensen voor gastvrijheid beleven.

Overnachten op Château Neercanne

Château Neercanne biedt de mogelijkheid om na uw speciale dag te overnachten in het Logement l’Auberge de Neercanne. Een Prachtige locatie om uw speciale dag passend af te sluiten.

Bekijk het Logement

Bruidssuite & hotelkamers

Mocht het Logement l’Auberge de Neercanne onverhoopt niet beschikbaar zijn, kan in combinatie met een huwelijk bij Château Neercanne tegen aantrekkelijke overnachtingstarieven bij onze collega’s van Kruisherenhotel Maastricht overnacht worden.

Bekijk het Kruisherenhotel

Vraag & Antwoord

 • Kan het wettelijk huwelijk voltrokken worden op Château Neercanne?

  De gemeente Maastricht heeft Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking.

 • Wat is de capaciteit van de salons, zalen en buitenbruiloft?

  Château Neercanne beschikt over een groot kasteelterras, met zicht op het Jekerdal, een aantal klassieke salaons in het Château, een unieke feestgrot, sfeervolle wijnkelder en aangebouwde grottenzaal met capaciteit tot 1.000 personen. Ons personeel licht u graag in over de verschillende mogelijkheden.

 • Kan er gedurende de huwelijksdag geluncht en gedineerd worden?

  Een stijlvolle lunch en/of diner, een feest of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar wens organiseren. Onze sterrenkok Hans Snijders en zijn keukenbrigade bieden een ruime keuze aan culinaire diners en buffetten.

 • Kan de bruidstaart via Château Neercanne besteld worden?

  Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Onze salons vormen hiervoor de ideale locatie. Bij mooi weer kunt u tevens kiezen voor het terras. Natuurlijk verzorgen wij graag de bruidstaart van uw dromen, invulling is afhankelijk van uw wensen.

 • Beschikt Château Neercanne over een bruidssuite en hotelkamers?

  Château Neercanne beschikt over een eigen overnachtingsfaciliteit; Logement l’Auberge de Neercanne. Mocht deze onverhoopt niet beschikbaar zijn bieden wij aantrekkelijke overnachtingstarieven bij onze collega’s van Château St. Gerlach en het Kruisherenhotel Maastricht aan.

Overige trouwlocaties van Oostwegel Collection

Trouwen op Neercanne

Vraag nu informatie aan!

Vraag informatie aan