{{ activeMainItem }}

Sluiten

Where Inspiration Thrives

Bijzondere vergaderlocatie

Het voormalige vijftiende-eeuwse Kruisherenklooster is een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Maastricht. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een vijfsterrenhotel. Een inspirerende locatie met een boardroom. De publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor productlanceringen en sporen aan tot nieuwe inzichten. Het eeuwenoude klooster vormt tevens een uniek decor als trouw- en evenementenlocatie.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection

Evenementen en diners

Architectonische contrasten maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een originele locatie voor recepties, feesten en diners. Het overweldigende samenspel tussen heden en verleden, moedigt aan om historie te zien vanuit een nieuw perspectief. Dit tot luxe designhotel omgevormde monumentale klooster, in de meest zuidelijke stad van Nederland, is een buitengewone evenementen- en trouwlocatie.

Boardroom Kruisherenhotel Maastricht

De luxe boardroom van het Kruisherenhotel Maastricht is exclusief te reserveren. De publieke ruimtes bieden buitengewone mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

Contacteer ons Sales team

Onze Sales & Reservation teams staan voor u klaar om alle informatie, ideeën en mogelijkheden tot in detail met u te bespreken.

Oostwegel Collection

Neem contact op met ons Sales team

Château St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK VALKENBURG AAN DE GEUL
t. +31 85 902 9030

sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

Vrijblijvend informatie aanvragen