Menu

Where Inspiration Thrives

Bijzondere vergaderlocatie

Het voormalige vijftiende-eeuwse Kruisherenklooster is een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Maastricht. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een vijfsterrenhotel. Een inspirerende locatie met drie boardrooms. De publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor productlanceringen en sporen aan tot nieuwe inzichten. Het eeuwenoude klooster vormt tevens een uniek decor als trouw- en evenementenlocatie.

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 329 2020
E-mail: info@kruisherenhotel.nl

Volg ons

hybrid connection by oostwegel collection

Hybride meetings en events maken het mogelijk om online en offline te laten samensmelten tot één. Een pakkende boodschap overbrengen, een interessant onderwerp onder de aandacht brengen of kennis en inspiratie met elkaar delen staat hierbij voorop. Of het nu gaat om een workshop, een lezing, een presentatie of een congres.

Ontdek Hybrid connection by Oostwegel Collection

Ontdek Kruisherenhotel Maastricht online

Sfeerimpressie

kruisherenhotel Maastricht Leonardo's boardroom
Kruisheren Hotel - room with a view

Vergaderarrangementen op maat

Met 60 comfortabele, designhotelkamers en 3 modern geoutilleerde boardrooms biedt het Kruisherenhotel Maastricht de mogelijkheid om zowel te vergaderen als te overnachten. De publieke ruimtes, waaronder de lobby en de in het schip van de kerk gelegen entresol, lenen zich uitstekend voor presentaties en productlanceringen. Het is mogelijk om de zalen en salons van het nabij gelegen Château Neercanne te combineren met een verblijf in het voormalige Kruisherenklooster. Interesse in het Kruisherenhotel Maastricht als vergaderlocatie? Wij stellen met plezier een vergaderarrangement samen.

Vergaderzalen voor u

Contact over een inspirerende bijeenkomst

De businessbrochure van Oostwegel Collection en de foto-impressie van het Kruisherenhotel Maastricht brengen het vijfsterrendesignhotel in het centrum van Maastricht tot leven. Inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen daarbij de basis. Interesse naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee over de gewenste sfeer, perfecte ruimte en culinaire invulling voor uw vergadering of feest.

Groepsactiviteiten in Maastricht

De bevlogenheid van onze mensen, de centrale ligging en de geschiedrijke omgeving van het voormalige klooster maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een unieke locatie als startpunt voor groepsactiviteiten. Ter inspiratie enkele van de mogelijke groepsactiviteiten in Maastricht:

  • stadswandeling door Maastricht
  • winkelroute door Maastricht
  • wijnproeverij
  • tour met Vespa-scooters met lunchstop bij Château Neercanne

Heeft u interesse in een groepsactiviteit? Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een inspirerend programma. Bij het organiseren van uw groepsactiviteit werken we samen met onze preferred evenementen-organisatoren.

Evenementen en diners

Architectonische contrasten maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een originele locatie voor recepties, feesten en diners. Het overweldigende samenspel tussen heden en verleden, moedigt aan om historie te zien vanuit een nieuw perspectief. Dit tot luxe designhotel omgevormde monumentale klooster, in de meest zuidelijke stad van Nederland, is een buitengewone evenementen- en trouwlocatie.

Zalenoverzicht Kruisherenhotel Maastricht

De luxe boardrooms van het Kruisherenhotel Maastricht zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. De publieke ruimtes bieden buitengewone mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

Bekijk onze zalen

De vergader- en conferentielocatie Château St. Gerlach

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie vanaf 18 personen? Dan verwijzen wij u graag naar onze andere locatie binnen Oostwegel Collection: Château St. Gerlach. Sinds 2017 is dit landgoed uitgebreid met het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, is een ‘state of the art’- concept van Francine Houben en is tevens in 2017 uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van het jaar. Het paviljoen heeft een capaciteit tot maximaal 1.000 personen en met de verschillende ruimtes is er een diversiteit aan mogelijkheden voor board meetings, conferenties en productlanceringen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms.

Bekijk het St. Gerlach paviljoen

Andere pagina's

  • Print pagina

Vrijblijvend informatie aanvragen

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst
Sluiten