{{ activeMainItem }}

Sluiten

Where Inspiration Thrives

Bijzondere vergaderlocatie

Het voormalige vijftiende-eeuwse Kruisherenklooster is een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Maastricht. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een vijfsterrenhotel. Een inspirerende locatie met een boardroom. De publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor productlanceringen en sporen aan tot nieuwe inzichten. Het eeuwenoude klooster vormt tevens een uniek decor als trouw- en evenementenlocatie.

Evenementen en diners

Architectonische contrasten maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een originele locatie voor recepties, feesten en diners. Het overweldigende samenspel tussen heden en verleden, moedigt aan om historie te zien vanuit een nieuw perspectief. Dit tot luxe designhotel omgevormde monumentale klooster, in de meest zuidelijke stad van Nederland, is een buitengewone evenementen- en trouwlocatie.

Boardrooms Kruisherenhotel Maastricht

De luxe boardrooms van het Kruisherenhotel Maastricht zijn exclusief te reserveren. De publieke ruimtes bieden buitengewone mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

Bekijk onze boardrooms

Contacteer ons Sales team

Onze Sales & Reservation teams staan voor u klaar om alle informatie, ideeën en mogelijkheden tot in detail met u te bespreken.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

Vrijblijvend informatie aanvragen