Menu

Where Inspiration Thrives

Bijzondere vergaderlocatie

Het voormalige vijftiende-eeuwse Kruisherenklooster is een bijzondere vergaderlocatie in het centrum van Maastricht. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot een vijfsterrenhotel. Een inspirerende locatie met drie boardrooms. De publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor productlanceringen en sporen aan tot nieuwe inzichten. Het eeuwenoude klooster vormt tevens een uniek decor als trouw- en evenementenlocatie.

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 329 2020
E-mail: info@kruisherenhotel.nl

Volg ons

Sfeerimpressie

kruisherenhotel Maastricht Leonardo's boardroom
Kruisheren Hotel - room with a view

Vergaderarrangementen op maat

Met 60 comfortabele, designhotelkamers en 3 modern geoutilleerde boardrooms biedt het Kruisherenhotel Maastricht de mogelijkheid om zowel te vergaderen als te overnachten. De publieke ruimtes, waaronder de lobby en de in het schip van de kerk gelegen entresol, lenen zich uitstekend voor presentaties en productlanceringen. Het is mogelijk om de zalen en salons van het nabij gelegen Château Neercanne te combineren met een verblijf in het voormalige Kruisherenklooster. Interesse in het Kruisherenhotel Maastricht als vergaderlocatie? Wij stellen met plezier een vergaderarrangement samen.

Download onze businessbrochure

Vergaderzalen voor u

Contact over een inspirerende bijeenkomst

De businessbrochure van Oostwegel Collection en de foto-impressie van het Kruisherenhotel Maastricht brengen het vijfsterrendesignhotel in het centrum van Maastricht tot leven. Inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen daarbij de basis. Interesse naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee over de gewenste sfeer, perfecte ruimte en culinaire invulling voor uw vergadering of feest.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Groepsactiviteiten in Maastricht

De bevlogenheid van onze mensen, de centrale ligging en de geschiedrijke omgeving van het voormalige klooster maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een unieke locatie als startpunt voor groepsactiviteiten. Ter inspiratie enkele van de mogelijke groepsactiviteiten in Maastricht:

  • stadswandeling door Maastricht
  • winkelroute door Maastricht
  • wijnproeverij
  • tour met Vespa-scooters met lunchstop bij Château Neercanne

Heeft u interesse in een groepsactiviteit? Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een inspirerend programma. Bij het organiseren van uw groepsactiviteit werken we samen met onze preferred evenementen-organisatoren.

Evenementen en diners

Architectonische contrasten maken het Kruisherenhotel Maastricht tot een originele locatie voor recepties, feesten en diners. Het overweldigende samenspel tussen heden en verleden, moedigt aan om historie te zien vanuit een nieuw perspectief. Dit tot luxe designhotel omgevormde monumentale klooster, in de meest zuidelijke stad van Nederland, is een buitengewone evenementen- en trouwlocatie.

Restaurants voor u

Zalenoverzicht Kruisherenhotel Maastricht

De luxe boardrooms van het Kruisherenhotel Maastricht zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. De publieke ruimtes bieden buitengewone mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

Bekijk onze zalen

Andere pagina's

Ons vergaderarrangement voor u

Vrijblijvend informatie aanvragen

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 5,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst