Menu

Where Inspiration Thrives

Zakelijke bijeenkomsten

Waar het voormalige klooster met pachthof in eerste instantie overweldigt door grandeur om vervolgens met huiselijke intimiteit te verleiden, herbergt de buitenplaats nietsvermoedend alle faciliteiten van een moderne congreslocatie. De talrijke vergader- en banketzalen van het in Valkenburg gelegen landgoed, bieden onderdak aan kleine en grote groepen. De salons in het 15e-eeuwse kasteel, de break-out rooms in de gerestaureerde kasteelhoeve en het in 2017 geopende St. Gerlach Paviljoen maken Château St. Gerlach tot een vergaderlocatie met tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, feesten en overige evenementen. Daarnaast is het landgoed een geliefde trouwlocatie.

Château st. Gerlach is de winnaar van de award ‘beste vergaderlocatie van Nederland’ in 2021 en 2017.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

hybrid connection by oostwegel collection

Hybride meetings en events maken het mogelijk om online en offline te laten samensmelten tot één. Een pakkende boodschap overbrengen, een interessant onderwerp onder de aandacht brengen of kennis en inspiratie met elkaar delen staat hierbij voorop. Of het nu gaat om een workshop, een lezing, een presentatie of een congres.

Hybrid connection by Oostwegel Collection

Ontdek Château St. Gerlach online


Vergaderarrangementen op maat

Met 15 zalen biedt Château St. Gerlach een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot 1.000 personen. De vergaderruimtes zijn verdeeld over verschillende gebouwen met ieder een eigen authentiek karakter. De salons in het kasteel herinneren aan de eeuwenoude geschiedenis van het landgoed, de multifunctionele ruimtes in het voormalige pachthof staan in nauw contact met de natuur, de zes vergaderkamers met geïntegreerde audiovisuele faciliteiten in de kasteelhoeve zijn geschikt voor privé overleggen en als break-out room, terwijl de conferentiezalen in het paviljoen vergaderingen in theateropstelling tot 500 personen mogelijk maken. Met 114 huiselijke, luxe hotelkamers, suites en residenties is het eeuwenoude landgoed tevens een geschikte locatie voor meerdaagse vergaderingen inclusief overnachting. Interesse in Château St. Gerlach als vergaderlocatie? Wij stellen met plezier een vergaderarrangement samen.

Sfeerimpressie

Johanna van Brabantsalon
Paviljoen St. Gerlach
gerlach_paviljoen_cottessen
St. gerlach paviljoen - Noorbeek
Gerlach Paviljoen - Meetingroom Epen
Chateau St. Gerlach- De Syles de Fanson zaal
Karel de Stoute
Chateau St. Gerlach Phillibertzaal

Vergaderzalen voor u

Persoonlijk contact over de vele mogelijkheden

De businessbrochure van Oostwegel Collection en de foto-impressie van Château St. Gerlach brengen het monumentale landgoed als bijzondere trouw-, evenementen- en vergaderlocatie tot leven. Inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen daarbij de basis. Interesse naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee over de gewenste sfeer, perfecte ruimte en culinaire invulling voor uw vergadering of feest.

Onderscheidende groepsactiviteiten in en om Valkenburg

De bevlogenheid van onze mensen, de serene schoonheid van natuurgebied Ingendael en de herinneringen aan het verleden maken Château St. Gerlach tot een onderscheidende locatie met een overweldigend aanbod aan teambuilding en groepsactiviteiten.

Een greep uit deze activiteiten:

• rondleiding over het landgoed met een bezoek aan de Gerlachuskerk
• natuurwandeling door natuurgebied het Ingendael
• rondleiding door de Gerlachuskerk en de schatkamer
• koetsentocht met paard en wagen
• rondleiding door de wijngaard
• tour met Vespa-scooters
• helikoptervlucht
• ballonvaart
• wijnproeverij
• yogaworkshop
• aquajoggen
• golfclinic
• golftoernooi
• kunstworkshop
• kunstwandeling door de beeldentuin: KiV St. Gerlach Sculpture

Heeft u interesse in een groepsactiviteit of teambuildingsessie? Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een programma. Bij het organiseren van uw groepsactiviteit werken we samen met onze preferred evenementen organisatoren.

Bijzondere evenementenlocatie

De schoonheid van het landgoed, het omliggende natuurgebied en de monumentale gebouwen  maken Château St. Gerlach tot een onderscheidende evenementenlocatie. Een inspirerende locatie waar schoonheid en grandeur overweldigen en geheime hoekjes met huiselijke elementen bijdragen aan een gevoel van geborgenheid. Een omgeving die samen met de vakbekwaamheid en passie van het team en verfijnde keuken met producten van het landgoed en uit de regio, bijzondere mogelijkheden biedt voor recepties, feesten en diners in Zuid-Limburg.

Intiem diner of groots jubileumfeest

Met 15 vergader- en banketzalen verdeeld over het landgoed, een restaurant, een koffiebar en verschillende terrassen biedt het monumentale landgoed een diversiteit aan mogelijkheden voor diners en partijen. De luxe hotelkamers, suites en residenties maken een feest met overnachting mogelijk. Het exclusief afhuren van de locatie behoort tot de mogelijkheden. Interesse in Château St. Gerlach als evenementenlocatie? Wij denken graag mee over de invulling.

Zalenoverzicht Château St. Gerlach

De zalen en salons van Château St. Gerlach zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. De authentieke hooizolder, het voormalige pachthof, het historische kasteel, de huiselijke kasteelhoeve en het multifunctionele paviljoen maken het kasteelhotel tot een geestprikkelende omgeving voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

Bekijk onze zalen

Huiselijke hotelkamers en een verfijnde keuken

Het monumentale landgoed in het hart van het Ingendael heeft naast het onderscheidende aanbod zalen ook culinair veel te bieden. Onze chefs maken zoveel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen tuin en regio. De verfijnde gerechten worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde en vakbekwame team. Zowel tijdens een diner, receptie, bruiloft of vergadering en tijdens een verblijf in een van de 114 huiselijke, luxe hotelkamers, suites en residenties, is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Andere Meetings & Celebrations pagina's

  • Print pagina

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar tot € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst