{{ activeMainItem }}

Sluiten

Transcend the Ordinary

Een indrukwekkend decor voor vergaderingen en feesten

Het prachtige Château St. Gerlach, vroeger een grote boerderij, klooster en graanzolder, is omgebouwd tot een luxe hotel met een inspirerende bestemming voor een breed scala aan bijeenkomsten en feesten. Het landgoed beschikt over 15 vergader- en evenementenruimten in het 15e-eeuwse kasteel en een grote, ultramoderne conferentie- en evenementen locatie, het St. Gerlach Paviljoen. Of u nu een intieme lunch of diner in onze tuinen wenst, een uniek bedrijfsuitje, een grote conferentie, een bruiloft of ander feest, er zijn talloze mogelijkheden.

Ontdek onze locaties

Het landgoed beschikt over 15 vergader- en evenementenlocaties in het 15e-eeuwse kasteel en een grote, ultramoderne conferentie- en evenementen locatie, het St. Gerlach paviljoen. Van grootschalige conferenties voor maximaal 1000 gasten tot verfijnde bruiloften en intieme bijeenkomsten, onze flexibele setting biedt een scala aan opties voor vakkundig geplande gelegenheden.

Bekijk onze zalen

Plan uw event op Château St. Gerlach

Blijf overnachten

Het historische Château St. Gerlach, op slechts een klein eindje rijden van het centrum van Maastricht, is zorgvuldig gerestaureerd om u een uitzonderlijke, luxe hotelervaring te bieden. Het hotel is lid van Relais & Châteaux en beschikt over 114 gastenkamers, suites en appartementen, elk zorgvuldig gestyled met originele details en modern comfort. Het hotel staat bekend om zijn warme Zuid-Limburgse welkom, serveert een uitgebreid ontbijt met uitstekende lokale producten en biedt een keuze aan ochtendactiviteiten, waaronder yoga en wandelen.

Contacteer onze teams

Neem voor meer informatie en om individuele wensen te bespreken contact op met ons deskundige team voor advies op maat.

Oostwegel Collection

t. +31 (0)85-902 90 30
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: