Menu

Winselerhof Experiences

Savour the simple pleasures in life

Naast uw verblijf bij Winselerhof kunt u uw dag vullen met enkele leuke activiteiten om zo de omgeving te ontdekken. Cultureel aangelegd, of liever uw culinaire kennis uitbreiden? Ons team verzorgt een scala aan activiteiten om u een ontspannen tijd te bieden.

Wijnwandeling

Geniet op zondag 16 oktober van de Zuid-Limburgse natuur in combinatie met culinaire hapjes en bijpassende wijnen verzorgd door Restaurant Pirandello en Brasserie Nieuw Ehrenstein.

Meer informatie

Vineyard Picnics

Spreid een picknickkleedje tussen de wijnranken en geniet van huisgemaakte hapjes en drankjes samen met uw vrienden of familie. Met onze Vineyard Picnic beleeft u gegarandeerd een ontspannen moment.

Ontdek meer en reserveer uw Vineyard Picnic

italian autumn tasting

Kom op 19 en 20 november naar onze herenboerderij om samen te genieten van het beste van Italië. In samenwerking met Vinissimo halen wij een stukje Italië naar ons toe om van wijnen uit verschillende streken te genieten. Onder het genot van livemuziek wanen we ons helemaal in mediterrane sferen. Kleine wijnboeren en unieke wijnmakers gaan samen met u op een ontdekkingstocht naar het beste uit de wijngaarden en laten u kennismaken met hun passie en vakmanschap. Maak de middag compleet door de signature-gerechten bereid door onze chef de cuisine eraan toe te voegen.

Reserveer hier

St. Martinus Wine Tasting Flights

Wandel tussen de wijnranken op ons landgoed en proef onze selectie aan huiswijnen. Kies uit twee karakteristieke Wine Tasting Flights, geserveerd met bites.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Wandel- en fietsroutes Winselerhof

Even alle hectiek om u heen vergeten? De diverse wandel- en fietsroutes van Winselerhof bieden een moment van ontspanning en laten u genieten van de prachtige omgeving van het Strijthagerbeekdal.

Ontdek onze wandel- en fietsroutes
  • Print pagina