Menu

Winselerhof Experiences

Savour the simple pleasures in life

Naast uw verblijf bij Winselerhof kunt u uw dag vullen met enkele leuke activiteiten om zo de omgeving te ontdekken. Cultureel aangelegd, of liever uw culinaire kennis uitbreiden? Ons team verzorgt een scala aan activiteiten om u een ontspannen tijd te bieden.

St. Martinus Wine Tasting Flights

Wandel tussen de wijnranken op ons landgoed en proef onze selectie aan huiswijnen. Kies uit twee karakteristieke Wine Tasting Flights, geserveerd met bites.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Vineyard Picnics

Spreid een picknickkleedje tussen de wijnranken en geniet van huisgemaakte hapjes en drankjes samen met uw vrienden of familie. Met onze Vineyard Picnic beleeft u gegarandeerd een ontspannen moment.

Reserveer hier uw Vineyard Picnic

Wine Walks

Italiaanse wijnen en culinaire verwennerij, verweven in een schitterende wandeling. De samenwerking tussen Winselerhof, Brasserie Nieuw Ehrenstein en wijnspecialist Vinissimo zorgt voor een onvergetelijke zondag.

Meer informatie over de Wine Walks

Wandel- en fietsroutes Winselerhof

Even alle hectiek om u heen vergeten? De diverse wandel- en fietsroutes van Winselerhof bieden een moment van ontspanning en laten u genieten van de prachtige omgeving van het Strijthagerbeekdal.

Ontdek onze wandel- en fietsroutes
  • Print pagina
Sluiten