Menu

Winselerhof Experiences

Savour the simple pleasures in life

Naast uw verblijf bij Winselerhof kunt u uw dag vullen met enkele leuke activiteiten om zo de omgeving te ontdekken. Cultureel aangelegd, of liever uw culinaire kennis uitbreiden? Ons team verzorgt een scala aan activiteiten om u een ontspannen tijd te bieden.

Valentine's Dinner

Verwen uw geliefde op Valentijnsdag met een smaakvol en romantisch diner. Vier samen de liefde in Zuid-Limburg in de karaktervolle herenboerderij, Winselerhof. Proost met een glas prosecco op een culinaire avond en laat u verassen door onze chef de cuisine en sommelier.

Meer informatie

Geniet op ons winterterras

Kruip onder een dekentje en warm heerlijk op voor de kachel met knisperend houtvuur. Een lekker drankje in de hand waarbij de winterse aroma’s je tegemoet komen.

Meer informatie

St. Martinus Wine Tasting Flights

Wandel tussen de wijnranken op ons landgoed en proef onze selectie aan huiswijnen. Kies uit twee karakteristieke Wine Tasting Flights, geserveerd met bites.

Ontdek onze Wine Tasting Flights

Wandel- en fietsroutes Winselerhof

Even alle hectiek om u heen vergeten? De diverse wandel- en fietsroutes van Winselerhof bieden een moment van ontspanning en laten u genieten van de prachtige omgeving van het Strijthagerbeekdal.

Ontdek onze wandel- en fietsroutes
  • Print pagina