Menu
Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar tot € 10,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst

Waar bent u naar op zoek?

Ik ben op zoek naar ​arrangement
in

Speciale arrangementen voor u

Château St. Gerlach

2 Days of Culinary Christmas

Aankomst op 24 december, een 4-gangendiner in het St. Gerlach Paviljoen en een 6-gangendiner in restaurant Les salons en twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt Vanaf € 900,50 p.p.

Château St. Gerlach

25th Anniversary Stay Package

Een jubileumcocktail, lunch of diner in restaurant Les Salons, overnachting met uitgebreid ontbijt en gebruik van Romeins zwembad, sauna en Turks stoombad V.a. € 242,50 p.p.

Château St. Gerlach

Your stay your way

Ontvang bij het boeken van minimaal vijf overnachtingen € 150,- tegoed, te besteden aan spa & wellness of food & beverage experiences

Château St. Gerlach

Deux Relais & Châteaux Gastronomiques

Twee overnachtingen incl. ontbijt, 8-gangenmenu bij Restaurant Château Neercanne en een 5-gangenmenu bij Les Salons v.a. € 518,50 p.p.

Château St. Gerlach

New Year’s Eve at Château St. Gerlach

Een 4-gangendiner in het St. Gerlach Paviljoen, een feestelijke avond in het St. Gerlach Paviljoen en overnachting met uitgebreid ontbijt Vanaf € 539- p.p.

Château St. Gerlach

New Year’s Eve at the Estate

Een 4-gangendiner in het St. Gerlach Paviljoen, 5-gangendiner in restaurant Les Salons, een feestelijke avond in het St. Gerlach Paviljoen en 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt Vanaf € 889,- p.p.

Château St. Gerlach

2 Day Christmas Experience

Een 4-gangen diner in het St. Gerlach Paviljoen en een 5-gangendiner in restaurant Les salons en twee overnachtingen met uitgebreid ontbijt Vanaf € 869,- p.p.

Château St. Gerlach

Christmas Feast at the Château

6-gangendiner in restaurant Les Salons met aperitief en amuse en overnachting op Eerste Kerstdag met uitgebreid ontbijt Vanaf € 489,- p.p.

Château St. Gerlach

A Magical Christmas Eve at the Château

5-gangendiner met aperitief en amuse in restaurant Les Salons en overnachting op Kerstavond met uitgebreid ontbijt Vanaf € 464,- p.p.

Château St. Gerlach

Christmas Feast at the Pavillion

Een 4-gangen kerstdiner in het St. Gerlach Paviljoen met aperitief en overnachting met uitgebreid ontbijt Vanaf € 425,- p.p.

Château St. Gerlach

André Rieu arrangement

Bezoek de unieke Vrijthof concerten in juli 2023 en overnacht in Château St. Gerlach