{{ activeMainItem }}

Sluiten

Restaurant Pirandello

Over Restaurant Pirandello

Italiaanse keuken en vakmanschap

Restaurant Pirandello in Landgraaf staat bekend om de authentieke Italiaanse keuken. Het keukenteam onder leiding van Raoul Goovaerts bereidt Italiaanse gerechten met verse, regionale en Italiaanse ingrediënten van hoge kwaliteit. Het team verzorgt voor een gemoedelijke sfeer. Op de wijnkaart staan alleen Italiaanse wijnen, het team neemt u dan ook graag mee op een wijnreis door Italië. Het restaurant biedt een schitterend uitzicht op de eigen wijngaard. Van de druiven is heerlijke, mousserende wijn gemaakt: ‘Bollicine di Pirandello’. Bij mooi weer kunt u dineren op het terras van Restaurant Pirandello. Het restaurant is beoordeeld met 13,5 punten in GaultMillau.

Sfeerimpressie

winselerhof, pirandello

Menu

Elke dag beschikbaar diner vanaf 18:00:

4-gangenmenu vanaf € 74,-

5-gangenmenu vanaf € 88,-

6-gangenmenu vanaf € 99,-

Openingstijden

Dagelijks geopend van 18.00 uur – 23.00 uur.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

tel. +31 (0)45 546 4343
info@winselerhof.nl

Routebeschrijving

Dineren met overnachting

Dineren en genieten van Italiaanse smaken bij Restaurant Pirandello. ’s Ochtends ontwaken in een elegante hotelkamer aan de binnenplaats van de herenboerderij en uitgerust aan de dag beginnen in de ongedwongen sfeer van het landgoed.

Ontdek hotel Winselerhof

Italiaans lunchen & borrelen

Borrelen bij Luigi’s Restaurant & Bar in de karaktervolle gewelvenkelder van Winselerhof en aansluitend dineren bij het Italiaanse Restaurant Pirandello. Luigi’s Restaurant & Bar is tevens een heerlijke plek om overdag te genieten van een huisgemaakte focaccia, pastagerecht of gelati.

Bekijk Luigi's Restaurant & Bar

Reserveer een tafel bij Restaurant Pirandello