Menu

Where Inspiration Thrives

Zakelijke bijeenkomsten

Aan de rand van het Strijthagerbeekdal, tussen Maastricht en Aken, ligt landgoed Winselerhof. De ongedwongen sfeer maakt deze vergaderlocatie uitermate geschikt voor heidagen, brainstormsessies en teambuildingbijeenkomsten. Het is zelfs mogelijk om bij mooi weer buiten te vergaderen.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

hybrid connection by oostwegel collection

Hybride meetings en events maken het mogelijk om online en offline te laten samensmelten tot één. Een pakkende boodschap overbrengen, een interessant onderwerp onder de aandacht brengen of kennis en inspiratie met elkaar delen staat hierbij voorop. Of het nu gaat om een workshop, een lezing, een presentatie of een congres.

Hybrid connection by Oostwegel Collection

Ontdek Winselerhof online

Sfeerimpressie

Rome zaal Winselerhof

Vergaderarrangementen op maat

De 3 karaktervolle vergaderzalen bieden verschillende mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Samen hebben de zalen een capaciteit tot 250 personen. De 49 luxueuze hotelkamers maken meerdaagse zakelijke bijeenkomsten mogelijk. De natuurrijke omgeving maakt Winselerhof tevens een geschikte locatie voor brainstormsessies. Heeft u interesse in de Winselerhof als inspirerende vergaderlocatie? Wij stellen met plezier een vergaderarrangement samen.

Download onze businessbrochure

Persoonlijke contact over vergadering of event

De businessbrochure van Oostwegel Collection en de foto-impressie brengen de Winselerhof als bijzondere feest-, trouw- en vergaderlocatie tot leven. Inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen daarbij de basis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee over de gewenste sfeer, perfecte ruimte en culinaire invulling voor uw vergadering of feest.

Informatieaanvraag

Vergaderzalen voor u

Veelzijdige groepsactiviteiten en teambuilding

De schitterende omgeving maakt Winselerhof tot een unieke locatie voor teambuilding en groepsactiviteiten. Het landgoed en het omliggende natuurgebied Strijthagerbeekdal bieden veelzijdige mogelijkheden voor outdoor-activiteiten.

 • natuurwandeling door het Strijthagerbeekdal
 • rondleiding door de wijngaard
 • wijnproeverij
 • tour met Vespa-scooters
 • stadswandeling door Aken
 • tour met Fiat 500
 • bezoek aan dierentuin GaiaZOO (op loopafstand)
 • bezoek aan Wereldtuinen Mondo Verde
 • wintersportactiviteiten in SnowWorld
 • kunstworkshop
 • Meeting Experience: Buiten vergaderen met als doel verbetering van de communicatie binnen het team, zodat deze effectiever en beter wordt.

Heeft u interesse in een groepsactiviteit of teambuildingsessie? Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een programma. Bij het organiseren van uw groepsactiviteit werken we samen met onze preferred evenementen organisatoren.

Karaktervolle evenementenlocatie

De omliggende natuur, de ongedwongen sfeer, de in de karaktervolle herenboerderij gelegen zalen en het geborgen binnenhof maken van Winselerhof een charmante feest- en trouwlocatie. De geborgenheid die ons team biedt en de culinaire vondsten uit de Italiaans geïnspireerde keuken vormen samen de basis voor een receptie, feest of diner.

Gastronomische vondsten tijdens events

Alle karakteristieke zalen van de Winselerhof lenen zich voor zowel zakelijke als feestelijke aangelegenheden. De gastronomische vondsten uit de Italiaans geïnspireerde keuken, bereid met ingrediënten uit eigen tuin, vertalen zich in een ongedwongen genieten. Of het nu gaat om een diner, receptie, bruiloft, vergadering of verblijf in één van de 49 luxueuze hotelkamers, de liefde van onze mensen voor gastvrijheid is altijd te proeven.

De vergader- en conferentielocatie Château St. Gerlach

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie vanaf 120 personen? Dan verwijzen wij u graag naar onze andere locatie binnen Oostwegel Collection: Château St. Gerlach. Sinds 2017 is dit landgoed uitgebreid met het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, is een ‘state of the art’- concept van Francine Houben en is tevens in 2017 uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van het jaar. Het paviljoen heeft een capaciteit tot maximaal 1.000 personen en met de verschillende ruimtes is er een diversiteit aan mogelijkheden voor board meetings, conferenties en productlanceringen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms.

Bekijk het St. Gerlach paviljoen

Limburgse koffietafel

De ongedwongen sfeer van de traditioneel gerestaureerde herenboerderij biedt een geborgen gevoel. Deze geborgenheid maakt de Winselerhof een geschikte locatie voor intieme momenten behorend bij afscheid. U kunt contact opnemen om de mogelijkheden van een koffietafel persoonlijk te bespreken.

De charmante zalen van de Winselerhof

De zalen van de Winselerhof zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. De natuurrijke omgeving, de ongedwongen sfeer, de elegante hotelkamers, de Italiaans geïnspireerde keuken en het inlevingsvermogen van onze mensen maken het landgoed tot een unieke locatie.

Bekijk de zalen

Andere themapagina’s

 • Print pagina

Vrijblijvend informatie aanvragen

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar tot € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst