{{ activeMainItem }}

Sluiten

Winselerhof als trouwlocatie

Huwelijksvoltrekking en vieren

Aan de rand van het prachtige Strijthagerbeekdal, te midden van de natuur, ligt het karaktervolle landgoed Winselerhof. Een unieke trouwlocatie in Parkstad met een historische ambiance, ongedwongen sfeer en intieme binnenplaats. Een elegante locatie voor het vieren van een onvergetelijke huwelijksdag. Fotografie o.a: byfeelingz

Trouwen in Zuid-Limburg

De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie. De verschillende karaktervolle zalen lenen zich voor de huwelijksvoltrekking. Bij mooi weer is het mogelijk om het ja-woord te geven op een van talloze mooie plekjes op het landgoed.

 

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection

Bruidssuite en hotelkamers

Winselerhof beschikt over 49 luxueuze hotelkamers inclusief een romantische bruidssuite. De kamers zijn alle gelegen rondom de karaktervolle binnenhof van de charmante herenboerderij.

Ontdek onze hotelkamers

Sfeerimpressie

Zalen, salons en buitenbruiloft

Winselerhof beschikt over 3 karakteristieke zalen met een capaciteit tot 250 personen. Bij mooi weer lenen de elegante binnenplaats en de talloze plekjes op het natuurrijke landgoed zich uitstekend voor een romantische buitenbruiloft.

Gastronomie tijdens uw huwelijk

Een intiem diner of lunch, een buffet of een diner met trouwfeest, de mogelijkheden zijn oneindig. De Italiaans georiënteerde gerechten, bereid met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin en regio, zijn verfijnd en worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde team. Zowel tijdens een huwelijksreceptie, diner als trouwfeest is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.