Menu

Winselerhof als trouwlocatie

Huwelijksvoltrekking en vieren

Aan de rand van het prachtige Strijthagerbeekdal, te midden van de natuur, ligt het karaktervolle landgoed Winselerhof. Een unieke trouwlocatie in Parkstad met een historische ambiance, ongedwongen sfeer en intieme binnenplaats. Een elegante locatie voor het vieren van een onvergetelijke huwelijksdag.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

Trouwen in Landgraaf

De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie. De verschillende karaktervolle zalen lenen zich voor de huwelijksvoltrekking. Bij mooi weer is het mogelijk om het ja-woord te geven op de elegante binnenplaats van de herenboerderij of één van de talloze mooie plekjes op het landgoed.

Sfeerimpressie

Fotograaf: o.a. byfeelingz en Daisy Janssen Fotografie

Bruidssuite en hotelkamers

Winselerhof beschikt over 49 luxueuze hotelkamers inclusief een romantische bruidssuite. De kamers zijn alle gelegen rondom de karaktervolle binnenhof van de charmante herenboerderij.

Bekijk onze kamers

Zalen, salons en buitenbruiloft

Winselerhof beschikt over 3 karakteristieke zalen met een capaciteit tot 250 personen. Bij mooi weer lenen de elegante binnenplaats en de talloze plekjes op het natuurrijke landgoed zich uitstekend voor een romantische buitenbruiloft.

Uw huwelijksdiner

Een intiem diner, een buffet of een diner met trouwfeest, de mogelijkheden zijn oneindig. De Italiaans georiënteerde gerechten, bereid met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin en regio, zijn verfijnd en worden bereid en geserveerd door ons gepassioneerde team. Zowel tijdens een huwelijksreceptie, diner als trouwfeest is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Vraag & Antwoord

 • Kan het wettelijk huwelijk worden voltrokken op Winselerhof?

  De gemeente Landgraaf heeft Winselerhof aangewezen als officiële trouwlocatie. Het wettelijk huwelijk kan plaatsvinden in één van de zalen. Bij mooi weer is het ook mogelijk om te trouwen op de binnenplaats of één van de talloze mooie plekjes op het landgoed.

 • Beschikt Winselerhof over Bruidssuite en hotelkamers?

  Winselerhof beschikt over 49 luxe hotelkamers inclusief een romantische bruidssuite. Deze zijn allen gelegen rond de binnenhof.

 • Wat is de capaciteit van zalen, salons en buitenbruiloft?

  Winselerhof beschikt over 4 karakteristieke zalen en salons met een capaciteit tot 250 personen. Bij mooi weer bieden de binnenplaats en de talloze plekjes op het landgoed de mogelijkheid tot een romantische buitenbruiloft.

 • Kan er gedurende de huwelijksdag geluncht en gedineerd worden?

  Een intiem diner, een diner dansant, een buffet of een diner met aansluitend feest, de mogelijkheden zijn oneindig. Onze chef-kok en zijn keukenbrigade bieden u een ruime keuze in Italiaans georiënteerde diners en buffetten aan.

 • Kan de Bruidstaart besteld worden via Winselerhof?

  Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Samen met onze patisserieleverancier verzorgen wij de bruidstaart van uw dromen.

overige trouwlocaties van oostwegel collection

 • Print pagina

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
 • Bespaar tot € 10,- per nacht
 • Exclusief aanbod aan arrangementen
 • Beste Flexibele Tarief met gratis annulering 24 uur voor aankomst