Trouwen bij Château Neercanne

Trouwen bij Château Neercanne

Huwelijksvoltrekking en trouwfeest

Château Neercanne ligt op één van de mooiste plekjes van Maastricht, leunend tegen de stad. Tussen de wijngaarden en op de grens met België waant u zich in het buitenland. Het uitzicht over het Jekerdal geeft u het gevoel op het balkon van Nederland te staan. Dit unieke terrassenkasteel met prachtige baroktuinen vormt een schitterende achtergrond voor een onvergetelijke huwelijksdag. 

Wettelijk huwelijk
De gemeente Maastricht heeft Château Neercanne aangewezen als officiële trouwlocatie. Wij adviseren u graag bij de keuze van een ruimte voor de huwelijksvoltrekking.

Salons en zalen
Château Neercanne beschikt over 2 klassiek ingerichte salons en 2 sfeervolle grotzalen met een capaciteit tot 1.000 personen. Bij mooi weer is het mogelijk het kasteelterras bij uw bruiloft te betrekken, bijvoorbeeld als locatie voor de receptie.

Buffetten en diners
Een stijlvol diner, een feest of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar wens organiseren. Onze sterrenkok Hans Snijders en zijn keukenbrigade bieden een ruime keuze aan culinaire diners en buffetten.

Bruidstaart
Het aansnijden van de bruidstaart is een traditioneel moment. Onze salons vormen hiervoor de ideale locatie. Bij mooi weer kunt u tevens kiezen voor het terras. Natuurlijk verzorgen wij graag de bruidstaart van uw dromen.  

Bruidssuite en hotelkamers
Château Neercanne beschikt niet over eigen hotelfaciliteiten. Wij bieden echter aantrekkelijke overnachtingstarieven bij onze collega’s van Château St. Gerlach en het Kruisherenhotel Maastricht in combinatie met een huwelijk in Château Neercanne.  

Trouwen in Château Neercanne
Laat u inspireren door de foto impressie. U bent van harte welkom op Château Neercanne om de mogelijkheden te bespreken. Wij verzoeken u hiertoe vooraf een afspraak te maken met onze XL gastvrouwen of -heer Anke van den Boogaard-Köster, Joëlle van Zeijl en Cor Schormans. Liever eerst thuis de mogelijkheden rustig doorlezen? Vraag hier ons informatiepakket ‘Trouwen Château Neercanne’ aan.

Bekijk de huwelijksbrochure.