Senior kamer Hotel Château St. Gerlach

Overnachten

Karakteristiek overnachten nabij Maastricht

De 58 karaktervolle, luxe hotelkamers en suites zijn gevestigd in de voormalige pachthof. De kamers zijn voorzien van alle comfort voor een zakelijk of privé verblijf, zoals een minibar, gratis wifi en een badkamer met bad.

Naast de hotelkamers beschikt Château St. Gerlach ook over 39 ruime tot zeer ruime hotelappartementen. Deze sfeervolle appartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed. 

U geniet het ontbijt in het tuinpaviljoen met uitzicht over de boerenkruidentuin, en de weidse natuur van het Geuldal met grazende Gallowayrunderen op de achtergrond. 

Het hotel is uitgerust met een sfeervolle lounge en een gezellige bar. Voor lunch en diner kunt u terecht in ons à la carte restaurant of de bistrot. In de bistrot kunt u tevens terecht voor een kleine versnapering.

Het overdekte Romeinse zwembad, de sauna en het Turks stoombad staan gratis tot uw beschikking. Tevens kunt u tussen 10.00 en 18.00 uur gebruik maken van onze shuttle service naar Maastricht. 

Klik hier voor meer informatie over: