GL_appartement

Hotelappartementen

Château St. Gerlach telt 39 ruime tot zeer ruime hotelappartementen. Deze sfeervolle appartementen zijn gelegen in het voormalige adellijk stiftgebouw en de graanschuren van het landgoed.   

De sfeervol ingerichte familieappartementen zijn zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, gezelschappen van vier personen of voor een zakelijk verblijf. De hotelappartementen zijn verdeeld in één slaapkamerappartementen met een oppervlakte van circa 80m² en twee slaapkamerappartementen met een oppervlakte van 100 m².

Elk hotelappartement bestaat uit een woonkamer, keuken, 1 of 2 slaapkamer(s) met aangrenzende badkamer en een gastentoilet. Het merendeel beschikt tevens over een eigen balkon of een buitenterras met uitzicht over het Geuldal.  

Tijdens uw verblijf in één van de hotelappartementen kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en diensten van het hotel. Château St. Gerlach draagt er zorg voor dat elke dag uw appartement wordt schoongemaakt. Handdoeken en bedlinnen zijn standaard aanwezig en worden regelmatig verschoond.