Menu

Gastronomie in Zuid-Limburg

Gastronomie in Zuid-Limburg

De huizen van Oostwegel Collection kennen alle een rijke culturele en gastronomische historie. Onze teams ontvangen u met Limburgse gastvrijheid en laten u genieten van gerechten met een harmonie van smaken in het bourgondische Zuid-Limburg. Een regio vervuld van gastronomie met diverse Michelinsterren-restaurants, bourgondische eetcafés, terrasjes en gezellige kroegen.

Gastronomische restaurants in Limburg

Restaurant Château Neercanne heeft een Frans georiënteerde keuken en maakt net als de overige restaurants van Oostwegel Collection zoveel mogelijk gebruik van producten uit de regio. L’Auberge de Neercanne, het lunchrestaurant van Château Neercanne, heeft een Michelin Bib Gourmand. Ook Italiaans Restaurant Pirandello, Les Salons op Château St. Gerlach en het Kruisherenrestaurant zijn geliefd vanwege de hoge kwaliteit van de gerechten en de expertise en liefde van onze teams voor gastronomie.

Ontdek de restaurants & bars

Sfeerimpressie

l'Auberge Château Neercanne
winselerhof Luigi's
Luigi's Winselerhof
Kruisherenrestaurant Maastricht
Kruisherenrestaurant Maastricht

Private dining

Private dining kan in Zuid-Limburg op vele manieren. Oostwegel Collection biedt een diversiteit aan keukens op niet-alledaagse locaties. Kies voor een intiem diner tot 8 personen in de kasteeltoren van Château Neercanne, geniet van Italiaanse gerechten in een rustieke ruimte van Winselerhof, proef de bourgondische smaak van de regio in een privé-kamer met uitzicht op de unieke, bovengrondse wijnkelder van het Kruisherenhotel Maastricht of kies voor een van de vele zalen en salons van landgoed Château St. Gerlach.

Wine & dine

Bij lunchen en dineren op niveau hoort een goed glas wijn. De wijnkelder in de grotten van Château Neercanne en de moderne, bovengrondse wijnkelder met Wine Bar Rouge & Blanc in het Kruisherenhotel Maastricht geven een indruk van wat u van de wijnkelders van onze huizen mag verwachten. Winselerhof heeft zelfs een eigen ‘Bollicine di Pirandello’. Deze mousserende wijn is gemaakt van de Müller Thurgau-druif van het eigen landgoed. De Bollicine di Pirandello dankt haar naam aan het gelijknamige restaurant van Winselerhof.

Gastronomie bij Oostwegel Collection

Culinaire arrangementen bij Oostwegel Collection

  • Print pagina