{{ activeMainItem }}

Sluiten

Your Stay Your Way

Your Stay Your Way

Genieten in het mooie Zuid Limburg bij Oostwegel Collection. Of u nu wilt genieten van een drankje op een van onze terrassen of bars, een lunch of diner in een van onze restaurants, wilt ontspannen in onze Spa & Wellness of de natuur en steden wilt ontdekken. Onze huizen maken het mogelijk om van uw verblijf te genieten hoe u dat wilt. Ontvang bij het boeken van minimaal drie aaneengesloten overnachtingen € 100,- tegoed, te besteden aan Spa & Wellness of Food & Beverage experiences.

*zie voorwaarden onder aan de pagina

Winselerhof

Winselerhof is een oude herenboerderij in Landgraaf en biedt warme intuïtieve service in een informele en ontspannen omgeving. Winselerhof bevindt zich in een authentieke landelijke oase in het mooie Zuid Limburg waar u prachtig kunt wandelen, fietsen of een andere activiteit naar wens. Voor een drankje of lunch kunt u terecht bij Restaurant & Bar Luigi’s, of op het fraaie binnenhof terras bij mooi weer. In de avond kunt u dineren in Italiaans restaurant Pirandello’s met uitzicht over de wijnranken van Fromberg. U ervaart bij ons simpele momenten van schoonheid, verzorgd tot in de puntjes.

Boek uw verblijf

Château St. Gerlach

Beleef de hoogwaardige en inspirerende omgeving van Château St. Gerlach gelegen in Valkenburg, op 10 minuten afstand van Maastricht. Op en rondom het landgoed kunt u prachtig wandelen, een yoga les volgen of een andere activiteit naar wens. U kunt genieten van een voortreffelijk ontbijt met schitterend uitzicht over het Ingendael. Voor een drankje, lunch of diner, veelal bereidt met lokale producten en verse producten uit eigen tuin, kunt u terecht op ons terras, in de bar of bij gastronomisch restaurant Les Salons. Château St. Gerlach beschikt ook over een prachtige Spa & Wellness, waar u weer helemaal kunt opladen.

Boek uw verblijf

Kruisherenhotel Maastricht

Ontdek de oude bourgondische stad Maastricht en verblijf in een voormalig 15-eeuws Kruisherenklooster midden in het centrum. Start uw dag met een energiek ontbijt zwevend boven in het klooster. Wandel door de charmante straten van Maastricht met zijn prachtige boutiques en terrassen. Geniet van een mooi drankje in onze wijnbar of ga voor een brunch of diner bereidt met de mooiste producten in restaurant Spencer’s. In het 5-sterren Kruisherenhotel ervaart u luxe, avontuur, passie en creativiteit.

Boek uw verblijf

Voorwaarden

Alleen geldig bij een verblijf van minimaal 3 aaneengesloten nachten. De overnachtingsprijs is inclusief ontbijt. Het tegoed van € 100,- kunt u tijdens uw verblijf besteden in het hotel en is niet inwisselbaar voor contant geld, extra overnachtingen of verblijfsheffing. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is niet geldig voor bestaande reserveringen of groepsreserveringen. Te boeken op basis van beschikbaarheid.