{{ activeMainItem }}

Sluiten

Your Stay Your Way

Your Stay Your Way

Of u nu wilt lunchen of dineren in de buitenlucht, u laat verwennen met een verkwikkende spa-behandeling of de stad wilt ontdekken. Onze huizen maken het mogelijk om van uw verblijf te genieten hoe u dat wilt. Ontvang bij het boeken van minimaal vijf overnachtingen een welkomstgeschenk en € 150,- tegoed, te besteden aan spa & wellness of food & beverage experiences.

*zie onderaan de pagina de voorwaarden

Winselerhof

Van een heerlijk Italiaans diner  in ons restaurant tot een aperitief op ons binnenhof, genieten staat voorop bij onze herenboerderij.

Boek uw verblijf

Château St. Gerlach

Van een gerecht met de meest verse producten uit eigen tuin tot een ontspannende spa-behandeling, laat u lekker in de watten leggen op ons landgoed.

Boek uw verblijf

Kruisherenhotel Maastricht

Ontdek alles in onze stad. Start jouw dag met een yogales op het pandhof en begin de avond met een wijnproeverij in onze wine bar.

Boek uw verblijf

Voorwaarden:

Alleen geldig bij een verblijf van minimaal 5 doordeweekse nachten. De overnachtingsprijs is inclusief ontbijt.

Het tegoed van € 150,- kunt u tijdens uw verblijf besteden in het hotel en is niet inwisselbaar voor contant geld, extra overnachtingen of verblijfsheffing. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is niet geldig voor bestaande reserveringen of groepsreserveringen. Te boeken op basis van beschikbaarheid.