{{ activeMainItem }}

Sluiten

Transcend the ordinary

Van top tot teen St. Gerlach

Spa & Wellness St. Gerlach is een kleinschalig Spa met focus op aandacht voor lichaam en geest. De Spa biedt verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, manicure en pedicure. Alle behandelingen zijn inclusief gebruik van het Romeins zwembad, Turks stoombad en sauna.

Wellness voor lichaam & geest

Ontspannen en tot rust komen in de serene omgeving van Spa & Wellness St. Gerlach. Kies uit één van de ontspannende of verkwikkende lichaamsbehandelingen en massages met de etherische oliën van Kneipp. Zowel los, in combinatie met verblijf in het hotel of als wellness-arrangement te reserveren.

Gezichtsbehandelingen

Geniet van een ontspannende of zuiverende gezichtsbehandeling met de producten van het Franse merk Sothys. Laat uw wenkbrauwen bijwerken en uw gelaat stralen.  In Spa & Wellness St. Gerlach kunt u tevens terecht voor (bruids)make-up.

Manicure & pedicure

Handen en voeten weer tip top in orde? Goed verzorgd en keurig gelakt? Spa & Wellness St. Gerlach biedt verschillende manicure- en pedicurebehandelingen. Ook enkel lakken van de nagels is mogelijk.

 

Culinair genieten tijdens uw wellness-verblijf

Lunchen tussen verschillende wellness-behandelingen door kan op het landgoed van Château St. Gerlach bij Bistrot de Liège of Burgemeester Quicx, Coffee & More. Het is ook mogelijk om te kiezen voor enkele  kleine gerechten, in badkleding of –jas, in de serene omgeving van de Spa. Op alle locaties zijn de gerechten puur en echt. De keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Dauwtrappen, wandelen en sporten

Voor wie Spa & Wellness St. Gerlach wil combineren met sportieve activiteiten, is er voldoende op en om het landgoed te beleven. Het Ingendael is een prachtig natuurgebied om te wandelen en te sporten. In combinatie met een Kneipp-behandeling is dauwtrappen op blote voeten in de rozenhof en wijngaard een beleving. De dauw op het gras heeft een zuiverende werking die aansluit bij de behandelingen van Spa & Wellness St. Gerlach.

Sfeerimpressie

Veel gestelde vragen

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    Ja, in het zwembad is badkleding toegestaan. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Tussen 13.00 en 15.00 uur hebben wij onze gebruikelijke kinderuurtjes. Een reservering in het zwembad is voor maximaal 1 uur. Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten uw huishouden (kinderen en jongeren tot 18 jaar onderling uitgezonderd).