Menu

Bistrot de Liège

hotels en restaurants tot en met 6 april gesloten

Door maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid, zijn onze hotels en restaurants tot en met 6 april gesloten. Wij hopen u vanaf 7 april weer te mogen ontvangen en u onze huizen te laten beleven op de manier die u van ons gewend bent. Voor uw bestaande reserveringen tot en met 6 april zullen onze teams contact met u opnemen. Laten we allemaal vriendelijk en inlevend zijn voor elkaar in deze onzekere periode.

Camille Oostwegel, Eigenaar & Algemeen Directeur

 

Over Bistrot de Liège – Eigentijdse Franse klassiekers

Uit eten in Valkenburg? Proeven van Franse bistrot-gerechten met een eigentijdse twist in de voormalige woonvertrekken van Château St. Gerlach? De toenmalige, authentieke keuken, eetkamer en salon van Baron de Selys de Fanson in het kasteel onthullen herinneringen uit het verleden, terwijl de eerlijke keuken van Bistrot de Liège de smaak van nu brengt. Chef de cuisine Camiel Custers kookt met ingrediënten van het landgoed en uit de regio. De originele vloertegels en Luikse voorraadkast in de open keuken zorgen voor een intieme, huiselijke sfeer. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op het Bistrot-terras.

 

Sfeerimpressie

Chateau St Gerlach Bistor de Liège
Chateau St Gerlach Bistor de Liège
Chateau St Gerlach Bistor de Liège
bistrot
Chateau St Gerlach Bistor de Liège
Chateau St Gerlach Bistor de Liège
Chateau St Gerlach Bistor de Liège

Openingstijden

Zondag t/m donderdag: 12.00 uur – 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag:        12.00 uur – 21.30 uur

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Dineren met overnachting

Junior suite, chateau st gerlach, valkenburg

Ongedwongen, sfeervol tafelen in de authentieke Bistrot de Liège om vervolgens te genieten van een heerlijke nachtrust in de huiselijke hotelkamers en suites van Château St. Gerlach. Ontwaken te midden van de schoonheid van natuurgebied Ingendael.

Ontdek Château St. Gerlach

Activiteiten & evenementen

Gastronomie à la carte

Oostwegel Collection is bekend om haar culinaire kwaliteiten. Bistrot de Liège biedt een toegankelijke kaart voor lunch en diner, terwijl chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela in Restaurant Château St. Gerlach verleidt met een verfijnde, Frans georiënteerde kaart. Beide keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Restaurant Château St. Gerlach

Koffie bij Burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. Zak weg in de comfortabele stoelen met een kop huisgemaakte soep of kies voor een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Speciale arrangementen voor u

Andere restaurants voor u

  • Print pagina

Reserveer een tafel bij Bistrot de Liège

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 5,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst