{{ activeMainItem }}

Sluiten

Moederdag bij Château St. Gerlach

Een speciale Moederdag

Geniet samen op Moederdag, 12 mei, met het hele gezin bij Château St. Gerlach. Laat u verrassen door een champagne lunch, kookworkshop of Vespa tour en zet samen met ons de mama’s in het zonnetje.

Les Salons Champagne Lunch

Geniet van een 4-gangen Champagne Lunch in ons authentieke Les Salons restaurant en proost samen op Moederdag. Laat u verrassen door seizoensgebonden gerechten, bereid met verse producten welke geoogst zijn uit de tuinen van het landgoed, speciaal uitgekozen door onze Chef de Cuisine.

  • 4-gangen lunch met seizoenproducten en champagne
  • Aanvang is tussen 12:00 en 14:00.

Prijs is € 105,- per persoon (incl. twee glazen champagne)

 

Asperge Kookworkshop

Ontdek de kunst van asperge koken met Chef Otto Nijenhuis tijdens een unieke kookworkshop voor moeders en kinderen in het St. Gerlach Paviljoen. Met een maximale groepsgrootte van 10-15 personen neemt Otto u mee de tuin in, geeft uitleg over het bereiden van asperges om uiteindelijk samen één heerlijk gerecht te koken. Deze culinaire ervaring is inclusief een gesigneerd kookboek met bijdragen van Chef Otto Nijenhuis en Chef Guido Le Bron de Vexela. Verrijk uw culinaire kennis en geniet samen van een smakelijke dag.

Deze dag begint om 11:30 en de prijs voor twee personen is € 99,-.

Reserveren kan per mail info@stgerlach.nl of telefonisch +31 (0)43 608 8888

Vespa Tour

Moederdag staat voor de deur en wat is er nu een betere manier om deze speciale dag te vieren dan samen het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap te verkennen? Bij Château St. Gerlach nemen we graag gebruik van deze mogelijkheid door u uit te nodigen voor een Vespa tour door de prachtige omgeving waarin wij ons bevinden.

Geniet van de glooiende heuvels, pittoreske dorpjes en adembenemende uitzichten terwijl u op uw eigen tempo het gebied verkent. Stop onderweg bij gezellige cafés, proef lokale lekkernijen en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Deze activiteit is te reserveren vanaf €35,-

Voor het reserveren van een Vespa kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze hotelreceptie via info@stgerlach.nl of telefonisch of via +31 (0)43 608 8888