{{ activeMainItem }}

Sluiten

Duurzaam bij Oostwegel Collection

Een duurzame toekomst

Duurzaam en mindful ondernemen maakt een belangrijk onderdeel uit van onze strategie, initiatieven en bedrijfscultuur. Samen kunnen we namelijk de zorg dragen voor een duurzame toekomst. Met de hieronder genoemde initiatieven illustreren wij graag onze toewijding om als familiebedrijf het goede voorbeeld te geven.

World Environmental Day: Leve de Jeker

‘Leve de Jeker’ is een initiatief om de Nederlandse en Belgische gemeenschappen in het Jekerdal met elkaar te verbinden.

Via een gedeelde toekomstvisie streven we naar grensoverschrijdende samenwerking tussen alle belanghebbenden in het Jekerdal, waarbij de drie pijlers ecologie, economie en sociaal welzijn centraal staan.

Als gemeenschap proberen wij van elkaar te leren en elkaar te inspireren, terwijl wij gezamenlijk streven naar de best mogelijke resultaten en beslissingen nemen die zowel het heden als de toekomst van onze prachtige omgeving ten goede komen.

Zo omarmen we onze verantwoordelijkheid tegenover de volgende generatie als bewaker van ons milieu.

 

International Day for Biological Diversity

Een kleine indruk hoe we de internationale dag voor biologische diversiteit vierden op Château St Gerlach.

Het thema van dit jaar, ‘build back biodiversity,’ sluit aan bij onze inzet om de natuurlijke rijkdom te behouden en te koesteren. Onze tuinen, liefdevol verzorgd door onze toegewijde collega’s en vrijwilligers, zijn een toevluchtsoord voor biodiversiteit.

Wij bieden onze gasten en medewerkers de mogelijkheid om elke woensdag samen met een team vrijwilligers een verschil te maken (aanmelden kan via info@oostwegelcollection.nl).

 

Ontdek onze initiatieven

World Ocean's Day

Het thema van dit jaar, ‘het tij verandert, het is tijd om de oceaan op de eerste plaats te zetten’, raakt ons bij Oostwegel Collection diep. Wij begrijpen de cruciale rol die onze oceanen spelen bij het in stand houden van het leven op aarde en erkennen de dringende noodzaak om ze te beschermen.

Wij geloven dat elke stap, hoe klein ook, bijdraagt aan de collectieve inspanning om onze kostbare zeeën te beschermen. We nodigen u uit om u bij ons aan te sluiten in deze belangrijke missie. Laten we onze stem versterken en het bewustzijn verspreiden over de bedreigingen voor onze oceanen.

Samen kunnen we het verschil maken!

Vier juni bij Oostwegel Collection