{{ activeMainItem }}

Sluiten

Designed for discovery

Verblijf in een 15e-eeuws klooster in hartje Maastricht

Het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel. De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers als Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in het hotel tot leven. Van de indrukwekkende entree tot het Kruisherenrestaurant en van de luxe hotelkamer tot de Wine Bar Rouge & Blanc. Het samenspel van geschiedenis, design, muziek, kunst, gastvrijheid en expertise laat een overweldigende indruk achter. Het Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels. 

Dit privilege is speciaal voor Bijenkorf members

Reserveer uw verblijf in Maastricht

Om jouw ervaring bij ons zo speciaal mogelijk te maken zal de Bijenkorf een welkomstpakket voor je klaarleggen op de hotelkamer met mooie extra’s die jouw verblijf nóg meer bijzonder zullen maken.

  • Een overnachting voor 2 personen
  • Uitgebreid ontbijt voor 2 personen
  • Een goed gevulde goodiebag inclusief een potje honing uit eigen imkerij
  • Een glas wijn uit onze wijncollectie
  • Valet parking

Vanaf €298,- per nacht voor 2 personen, op basis van een Cosy Monastery kamer. Prijs is exclusief verblijfsheffing.
Reserveringsperiode vanaf zaterdag 1 oktober t/m 28 februari 2023.

Dit arrangement kan ook voor meerdere nachten geboekt worden en is op basis van beschikbaarheid.

Het boeken van uw verblijf is mogelijk door te bellen of naar 043-3292020 of door een e-mail te sturen naar info@kruisherenhotel.nl, gelieve onder vermelding van ‘de Bijenkorf’.

personal styling sessie in de Bijenkorf winkel Maastricht

Maak jouw ervaring compleet met een personal styling sessie in de Bijenkorf winkel Maastricht. Boek kosteloos jouw afspraak voor in de winkel minimaal 3 dagen van tevoren mailen naar Klantenservice.maastricht@debijenkorf.nl en geef hierbij aan dat het om de Bijenkorf stedentrip gaat.

Sfeerimpressie