Menu

Transcend the ordinary

Zwembad, sauna & stoombad

Behalve verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen, biedt Spa & Wellness St. Gerlach verschillende faciliteiten die bijdragen aan een gevoel van welzijn. Het Romeinse zwembad, Turks stoombad en de sauna zijn zeven dagen per week geopend. Daggasten kunnen in combinatie met een van de behandelingen, gedurende een uur gebruikmaken van de faciliteiten. Hotelgasten hebben tijdens openingstijden toegang op basis van reservering.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Romeins zwembad

In de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw is een Romeins binnenzwembad gelegen van 7 x 14 meter. Bij mooi weer bieden de grote schuifpuien toegang tot de natuur. Het is mogelijk om een duik af te wisselen met bezoek aan de sauna en Turks stoombad. De zwem- en stoomfaciliteiten zijn gratis voor hotelgasten. Het zwembad is dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur.

Culinair genieten tijdens uw wellness-verblijf

Lunchen tussen verschillende wellness-behandelingen door kan op het landgoed van Château St. Gerlach bij Bistrot de Liège of Burgemeester Quicx, Coffee & More. Het is ook mogelijk om te kiezen voor enkele kleine gerechten, in badkleding of –jas, in de serene omgeving van de Spa. Op alle locaties zijn de gerechten puur en echt. De keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Dauwtrappen, wandelen & sporten

Voor wie Spa & Wellness St. Gerlach wil combineren met sportieve activiteiten, is er voldoende op en om het landgoed te beleven. Het Ingendael is een prachtig natuurgebied om te wandelen en te sporten. In combinatie met een Kneipp-behandeling is dauwtrappen op blote voeten in de rozenhof en wijngaard een beleving. De dauw op het gras heeft een zuiverende werking die aansluit bij de behandelingen van Spa & Wellness St. Gerlach.

Sfeerimpressie

Romeins zwembad Spa & Wellness Gerlach
Spa & Wellness Gerlach
Behandelingkamer Spa & Wellness St. Gerlach
Château St, Gerlach

Vraag & Antwoord

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    In in het zwembad is badkleding verplicht. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Het zwembad is kindervrij tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor 12.00 en na 16.00 uur zijn kinderen welkom.

    Een reservering in het zwembad is voor maximaal 1 uur. Houd 1,5 meter afstand van iedere andere persoon buiten uw huishouden (kinderen en jongeren tot 18 jaar onderling uitgezonderd).

  • Print pagina