{{ activeMainItem }}

Sluiten

Faciliteiten Spa & Wellness

Zwembad, sauna & stoombad

Behalve verschillende lichaams- en gezichtsbehandelingen, biedt Spa & Wellness St. Gerlach verschillende faciliteiten die bijdragen aan een gevoel van welzijn. Het Romeinse zwembad, Turks stoombad en de sauna zijn zeven dagen per week geopend. Daggasten kunnen in combinatie met een van de behandelingen, gedurende een uur gebruikmaken van de faciliteiten. Hotelgasten hoeven geen reservering te maken.

Romeins zwembad

In de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw is een Romeins binnenzwembad gelegen van 7 x 14 meter. Bij mooi weer bieden de grote schuifpuien toegang tot de natuur. Het is mogelijk om een duik af te wisselen met bezoek aan de sauna en Turks stoombad. De zwem- en stoomfaciliteiten zijn gratis voor hotelgasten. Het zwembad is dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur.

Culinair genieten tijdens uw wellness-verblijf

Lunchen tussen verschillende wellness-behandelingen door kan op het landgoed van Château St. Gerlach bij restaurant Les Salons of Burgemeester Quicx, Coffee & More.  Op alle locaties zijn de gerechten puur en echt. De keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Sfeerimpressie

Vraag & Antwoord

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    In in het zwembad is badkleding verplicht. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Het zwembad is kindervrij tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor 12.00 en na 16.00 uur zijn kinderen welkom.