Lobby Kruisherenhotel Maastricht
Suite
Kruisherenrestaurant
Winebar Rouge & Blanc
Pandhof Kruisherenhotel
feestelijk
Bekijk hier onze video!
Bastiaan Klomp - directeur-gastheer
Bastiaan Klomp - directeur-gastheer
Op het voorjaar!
Maastricht wordt vaak gezien als een stukje buitenland.
Lees meer  >
Bastiaan Klomp - directeur-gastheer
Op het voorjaar!
Maastricht wordt vaak gezien als een stukje buitenland.
Lees meer  >

Kruisherenhotel Maastricht

Designhotel in centrum Maastricht

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot het Kruisherenhotel Maastricht. Het enige vijfsterrenhotel van Maastricht, waar historie en design elkaar ontmoeten. Het designhotel is uw thuishaven tijdens een zakelijk bezoek of weekendje Maastricht. Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.

Designkamers in een historische ambiance

Het Kruisherenhotel Maastricht telt 60 moderne, comfortabele hotelkamers. Geen kamer is hetzelfde. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken iedere kamer uniek.

Ontbijt, lunch en diner in een kerk

In het schip van de kerk van het Kruisherenhotel bevindt zich de entresol. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht. Op de entresol serveren wij ontbijt, lunch en diner uit een pure en regionaal georiënteerde keuken.

Borrelen in een unieke omgeving

Een goed glas wijn uit onze bovengrondse wijnkelder of een kop koffie met Limburgse vlaai? U bent van harte welkom in onze Wine bar Rouge & Blanc in het koor van de voormalige kerk.

Intieme Pandhof

Bij mooi weer kunt u op het terras van onze binnenplaats genieten van een lunch of geniet van een glas Champagne vanaf onze Ruinartbar.

Vergaderen, bijeenkomsten en feesten

Bijzondere locatie in hartje Maastricht met de verschillende boardrooms, loungecorners, entresol, Wine bar, kloostergangen, kloostertuin en Pandhof. Vele mogelijkheden voor uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.