{{ activeMainItem }}

Sluiten

St. Martinus Wine Tasting Flights Kruisherenhotel Maastricht

On cloud wine

Wij zijn trots op onze nieuwe wijncollectie, en die laten wij u graag proeven! Bij uw bezoek aan Kruisherenhotel Maastricht kunt u plaats nemen bij Spencer’s om de exclusieve collectie huiswijnen in samenwerking met Wijngaard St. Martinus te ontdekken en bij goed weer kunt u ook plaatsnemen op ons pandhofterras. Stay curious en leer meer over het verhaal over deze collectie aan wijnen.

Flight wijn 265

Wijnen proeven die alleen bij Oostwegel Collection te ervaren zijn? Probeer de bijzondere proeverij met onze WIJn 265 wit, rood en rosé. Gemaakt van een samenstelling van druivensoorten, waar de naam 265 verwijst naar de totale van de hoogte van zowel de WIJland wijngaard en die van Wijnmakerij St. Martinus in Vijlen. Deze drie delicate wijnen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Prijs: € 35,-

Winemaker selection

Ontdek onze exclusieve wijnen die op kleinschalige wijze zijn geproduceerd tijdens een Wine Flight die het beste van onze samenwerking met Wijnmakerij St. Martinus in het zonnetje zet. De proeverij is inclusief vier wijnen geselecteerd door onze wijnmaker.

Wij schenken u:

  • Mosaïc 3 mousserend
  • WIJn 265 wit
  • Judith Hommage
  • Camille Hommage

Prijs: € 45,-

De wijnproeverijen zijn elke dag beschikbaar en hoeven niet op voorhand gereserveerd te worden.

Deel uw proeverij-ervaring op social media met #OCmemories.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection