{{ activeMainItem }}

Sluiten

St. Martinus Wine Tasting Flights Kruisherenhotel Maastricht

Eigen Wijnen

Vanuit een passie voor wijn werkt Spencer’s samen met de lokale wijngaard St. Martinus om onze gasten twee exclusieve wijn proeverijen te bieden. Elke proeverij bevat een zorgvuldig uitgekozen selectie van de favorieten van het huis. Onze wijnproeverijen zijn dagelijks beschikbaar zonder reservering en bieden u de kans om langs te komen bij Spencer’s Bar en heerlijke Limburgse wijnen te proeven in een sfeervolle omgeving.

 

 

Wine Flight 265

Ervaar een unieke smaaksensatie met de St. Martinus Wijn 265 wit, rood en rosé. Vervaardigd uit een blend van druivensoorten, verwijst de naam 265 naar de totale hoogteligging van zowel de WIJland wijngaard in Valkenburg bij ons zusterhotel Château St. Gerlach als de St. Martinus Winery in Vijlen. De drie delicate, smaakvolle wijnen zijn geschikt voor alle gelegenheden.

Reserveren is niet nodig, we zien u graag verschijnen.

€42 per persoon inclusief drie wijnen en bijpassende hapjes.

Winemaker Selection

Ontdek de exclusieve huiswijnen van Spencer’s, door onze partner St. Martinus in kleine series geproduceerd. Deze proeverij is zorgvuldig geselecteerd door onze wijnmaker en bevat vier opmerkelijke jaargangen. 

  • Mosaïc 3 mousserend – Limburgse mousserende wijn van onze eigen wijngaard
  • WIJN 265 wit
  • Judith Hommage
  • Camille Hommage

€52 per persoon inclusief vier wijnen en bijpassende hapjes.