Menu

Meetings & Celebrations

Meetings & Celebrations bij Oostwegel Collection

De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants en de vele vergaderzalen en salons bieden oneindig veel mogelijkheden. In onze huizen organiseert u uw zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels, diners en speciale gelegenheden. Het is ook mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren. Alle huizen zijn tevens geliefd als trouwlocatie.

Waar mogen wij u bij helpen?

Vergaderen & vieren in Limburg

De monumentale huizen van Oostwegel Collection zijn geschikt voor zowel zakelijke als privé-bijeenkomsten. Het is ook mogelijk om de faciliteiten van de verschillende huizen te combineren. De variaties zijn talrijk. Of het nu gaat om een vergadering of feest bij Château Neercanne gecombineerd met een overnachting in de designomgeving van het Kruisherenhotel Maastricht of een wisselwerking tussen Château St. Gerlach met landgoed Winselerhof. Bij het combineren van onze huizen zorgen wij voor een optimale afstemming.

Château Neercanne

DISCOVER THE UNEXPECTED

Winselerhof

SIMPLE PLEASURES RESTORED

hybrid connection by oostwegel collection

De huizen van Oostwegel Collection bieden een inspirerende omgeving voor online en hybride evenementen. Wij helpen u graag verder met vragen waar u wellicht tegenaan loopt zoals: Hoe creëer je gastvrijheid voor de online deelnemers? Hoe zorg je voor interactie met de deelnemers en welke stappen moet je doorlopen bij de organisatie hiervan? Vanuit Oostwegel Collection hebben we een stappenplan ontwikkeld dat u helpt bij de organisatie van een online of hybride evenement. Aan de hand van dit stappenplan kunt u een evenement neerzetten dat zowel voor de online deelnemers als fysieke gasten een totaalbeleving wordt. Tevens kan er met een hybride evenement gemakkelijk geschakeld worden bij het aantal fysieke deelnemers, wanneer er maatregelen veranderen.

Ontdek Hybrid connection by Oostwegel Collection

Ontdek Château St. Gerlach online


Zalen op maat

Maatwerk voor uw wensen, dat is wat de huizen geven. Denk aan kleine of grote ruimtes waarin vergaderd kan worden, maar ook aan de nodige ondersteuning tijdens de voorbereiding wordt gedacht.

Bekijk onze zalen

Contacteer onze teams

Onze teams staan voor u klaar om alle informatie, ideeën en mogelijkheden tot in detail met u te bespreken.

Oostwegel Collection

Neem contact op met ons sales-team:
+31 85 902 9030
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

  • Print pagina