Menu

Meetings & Events

Meetings & Events bij Oostwegel Collection

De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants en de vele vergaderzalen en salons bieden oneindig veel mogelijkheden. In onze huizen organiseert u uw zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels, diners en speciale gelegenheden. Het is ook mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren. Alle huizen zijn tevens geliefd als trouwlocatie.

Plan een meeting of event

Onze teams staan voor u klaar om alle informatie, ideeën en mogelijkheden tot in detail met u te bespreken.

Waar mogen wij u bij helpen?

Vergaderen & vieren in Limburg

De monumentale huizen van Oostwegel Collection zijn geschikt voor zowel zakelijke als privé-bijeenkomsten. Het is ook mogelijk om de faciliteiten van de verschillende huizen te combineren. De variaties zijn talrijk. Of het nu gaat om een vergadering of feest bij Château Neercanne gecombineerd met een overnachting in de designomgeving van het Kruisherenhotel Maastricht of een wisselwerking tussen Château St. Gerlach met landgoed Winselerhof. Bij het combineren van onze huizen zorgen wij voor een optimale afstemming.

Château Neercanne

PODIUM OF SURPRISE

Winselerhof

SAVOUR THE SOUTH

Hybride Meetings & Events

Hybride meetings en events maken het mogelijk om online en offline te laten samensmelten tot één. Een pakkende boodschap overbrengen, een interessant onderwerp onder de aandacht brengen of kennis en inspiratie met elkaar delen staat hierbij voorop. Of het nu gaat om een workshop, een lezing, een presentatie of een congres.

Locatie blijft een belangrijk uitgangspunt maar, letterlijke ‘verre’ afstand is niet meer van belang want het gaat om de daadwerkelijke impact. Wilt u hier onderdeel van zijn, ver weg of dichtbij? Hybride meetings en events zorgen dat u altijd, samen, tot de kern komt.

Ontdek Hybride Meetings & Events

Zalen op maat

Maatwerk voor uw wensen, dat is wat de huizen geven. Denk aan kleine of grote ruimtes waarin vergaderd kan worden, maar ook aan de nodige ondersteuning tijdens de voorbereiding wordt gedacht.

Bekijk onze zalen

Contacteer onze teams

Onze teams staan voor u klaar om alle informatie, ideeën en mogelijkheden tot in detail met u te bespreken.

Oostwegel Collection

Neem contact op met Katja of Maud:
+31 (43) 608 89 18
info@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams:

  • Print pagina