{{ activeMainItem }}

Sluiten

Meetings & Celebrations bij Oostwegel Collection

De architectuur van de huizen van Oostwegel Collection is uniek. Onze landgoederen bieden volop ruimte om buiten te genieten van een heerlijke lunch met collega’s, een vergadering in de openlucht, of een drankje in de middagzon. Welk huis u ook kiest, bij Oostwegel Collection vindt u altijd een omgeving die uw bijeenkomst verrijkt. De huizen verleiden ieder op hun eigen manier. De authentieke hotelkamers, de restaurants en de vele vergaderzalen en salons bieden oneindig veel mogelijkheden. In onze huizen organiseert u uw zakelijke bijeenkomsten, recepties, feesten, borrels, diners en speciale gelegenheden. Het is ook mogelijk om verschillende locaties met elkaar te combineren. Alle huizen zijn tevens geliefd als trouwlocatie.

A Purposeful Story of Sparkling Spring

De lente is hét seizoen voor een frisse start. Onze landgoederen bieden volop ruimte om buiten te genieten van een heerlijke lunch met collega’s, een vergadering in de openlucht, of een drankje in de middagzon. Of wat dacht u van de stad, die na een lange winter haar terrassen uitrolt en het voorjaar omarmt? Welk huis u ook kiest, bij Oostwegel Collection vindt u altijd een omgeving die uw bijeenkomst verrijkt. Wat fijn dat u er bent.

Ontdek ons lente aanbod
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection

Vergaderen & vieren bij onze huizen

Parkeren & bereikbaarheid

De huizen van Oostwegel Collection zijn gelegen op nog geen 25 km van elkaar in het groene hart van Europa. Dankzij de ligging is het mogelijk om tijdens een verblijf in Zuid-Limburg de verschillende huizen te combineren. 8 vliegvelden bevinden zich op circa een uur rijden van de regio. Per auto is de A2, vanuit Nederland gezien, de belangrijkste toegangspoort. Tevens is Zuid-Limburg, zowel nationaal als internationaal, per trein goed bereikbaar. Al onze huizen zijn voorzien van ruime parkeergelegenheden. Deze parkeerplaatsen zijn tijdens uw bezoek aan onze landgoederen kosteloos te gebruiken, Kruisherenhotel Maastricht beschikt over valet parking. Op verschillende locaties is er ook de voorziening om uw elektrische auto op te laden aan een laadpunt.

Contacteer ons Sales team

Onze Sales & Reservation teams staan voor u klaar om alle informatie, ideeën en mogelijkheden tot in detail met u te bespreken.

Oostwegel Collection

Neem contact op met ons Sales team

Château St. Gerlach
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK VALKENBURG AAN DE GEUL
t. +31 85 902 9030

sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: