{{ activeMainItem }}

Sluiten

where inspiration thrives

Vergaderen & confereren bij Oostwegel Collection

De huizen van Oostwegel Collection bieden een inspirerende omgeving voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Graag geven wij u een beeld van de zakelijke mogelijkheden op onze monumentale locaties. Deze zijn exclusief af te huren en gecombineerd te reserveren. Of het nu gaat om een intieme vergaderzaal of een bijeenkomst van 2 tot 1.000 personen, inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen de basis. Daarbij maken onze keukens veelvuldig gebruik van streekproducten en ingrediënten uit eigen tuin. Als familiebedrijf staat aandacht voor elkaar voorop. Voor welke locatie of combinatie u ook kiest, inclusief of exclusief een overnachting in een van onze 222 hotelkamers, altijd kunt u rekenen op de bevlogenheid van ons team om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergaderen

Vergader in de huizen van Oostwegel Collection en ervaar een wereld vol inspiratie op niet-alledaagse, historische locaties in Zuid-Limburg. Kom tussen de meetings door tot rust in de natuurrijke omgeving rondom onze huizen laat u inspireren door onze vergaderzalen of bij goed weer op een van onze terrassen. Onze locaties bieden oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Wenst u naast uw bijeenkomst gebruik te maken van een overnachting? Tegen speciale tarieven overnacht u in een van de huizen van Oostwegel Collection.

Bekijk alle vergaderzalen

Sfeerafbeeldingen

Chateau St. Gerlach- De Syles de Fanson zaalChateau St. Gerlach- De Syles de Fanson zaal

Bespoke Meetings

Een succesvolle bijeenkomst vraagt om meer dan een inspirerende omgeving en gastvrije zorg. Bespoke Meetings is een nieuwe, innovatieve manier van vergaderen. Een methode die bijdraagt aan het creëren van de gewenste mind-set in het verlengde van het vergaderdoel. Een brainstormsessie vraagt immers om een andere invulling, opbouw en aanpak dan een informatieve bijeenkomst.

Meer informatie over Bespoke Meetings

Vergaderarrangementen op maat

Onze huizen bieden de mogelijkheid om zowel te vergaderen als te overnachten. Alle locaties hebben verschillende vergaderzalen waar onder andere bedrijfspresentaties, productlanceringen en recepties georganiseerd kunnen worden. Uiteraard is het hierbij mogelijk om de faciliteiten van onze locaties te combineren.

Parkeren

Al onze huizen zijn voorzien van ruime parkeergelegenheden. Deze parkeerplaatsen zijn tijdens uw bezoek aan onze landgoederen kosteloos te gebruiken, Kruisherenhotel Maastricht beschikt over valet parking. Op verschillende locaties is er ook de voorziening om uw elektrische auto op te laden aan een laadpunt.

Bereikbaarheid en vervoer

De huizen van Oostwegel Collection zijn gelegen op nog geen 25 km van elkaar in het groene hart van Europa. Dankzij de ligging is het mogelijk om tijdens een verblijf in Zuid-Limburg de verschillende huizen te combineren. 8 vliegvelden bevinden zich op circa een uur rijden van de regio. Per auto is de A2, vanuit Nederland gezien, de belangrijkste toegangspoort. Tevens is Zuid-Limburg, zowel nationaal als internationaal, per trein goed bereikbaar.

Wij regelen graag het vervoer van en naar onze locaties voor u. Of het nu gaat om de organisatie van busvervoer tussen de locaties of van de luchthaven naar onze locaties, wij kunnen het gehele proces uit handen nemen.

Contacteer onze teams

Ons team denkt graag met u mee en geeft u in een persoonlijk gesprek een advies op maat. Neem voor meer informatie contact op met de Meetings & Events-afdeling, zij zullen ervoor zorgen dat uw bijeenkomst tot in de puntjes georganiseerd wordt.

Oostwegel Collection

Neem contact op met ons sales-team:
+31 85 902 9030
sales@oostwegelcollection.nl

Alle salesteams: