{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château St. Gerlach genomineerd voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’

Nominatie Meetings Award

Château St. Gerlach is genomineerd voor de Meetings Award ‘Beste Vergaderlocatie van het jaar 2017’. U kunt nu stemmen via www.bestevergaderlocatievanhetjaar.nl/stem.

Vanaf eind januari 2017 is het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve in gebruik genomen. Het nieuwgebouwde paviljoen is een ‘state of the art’-concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. In het St. Gerlach Paviljoen zijn 3 multifunctionele zalen separaat of gecombineerd (850m2) te benutten. Hierdoor wordt een grote variëteit aan bijeenkomsten en evenementen mogelijk tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen bevinden zich in de naastgelegen gerenoveerde kasteelhoeve 6 break-out rooms, waardoor er in totaal 16 vergaderzalen op Château St. Gerlach te benoemen zijn.

Waarom verdient Château St. Gerlach uw stem?

De combinatie van een uitgestrekt landgoed met 113 hotelkamers, 3 restaurants, een eigen spa & wellness en 16 vergaderzalen gelegen in de prachtige natuur van Limburg, is zeer uniek. Maar hoe bijzonder of adembenemend een pand of de faciliteiten ook zijn, het zijn de medewerkers van Château St. Gerlach die de ‘Gerlach Experience’ compleet, uniek en inspirerend maken.

Stem nu!