{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château St. Gerlach wint prijs voor ‘Beste vergaderlocatie 2017’

Château St. Gerlach wint prijs voor 'Beste vergaderlocatie 2017'

Op maandag 22 januari 2018 werd tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd de Meetings Award 2017 voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’ uitgereikt aan Château St. Gerlach.

Harmen Silver, directeur/gastheer van Château St. Gerlach, nam samen met Judith Oostwegel, Patrice Schmitz en Dion Rozema de award voor ‘Beste vergaderlocatie van het jaar 2017’ in ontvangst. Met 9 andere finalisten werd Château St. Gerlach hiervoor genomineerd. Château St. Gerlach dankt de award met name aan het multifunctionele St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve dat sinds begin 2017 een nieuwe toevoeging is aan het eeuwenoude landgoed. Achter de kasteelhoeve (1668) die als toegangspoort tot landgoed Château St. Gerlach fungeert, ligt het St. Gerlach Paviljoen. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, een foyer en lobby, is een ‘state of the art’- concept van Francine Houben van architectenbureau Mecanoo uit Delft. Door het wegschuiven van flexibele wanden tussen de vergaderzalen ontstaat een ruimte van 760 m2 met een capaciteit tot maximaal 1.000 personen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms.
”Met de realisatie van het paviljoen is het geheel aan faciliteiten op het landgoed compleet. Een jaar na de opening is dit een kroon op het werk van het gemotiveerde en gastvrije team van Château St. Gerlach.” zegt Harmen Silver.