{{ activeMainItem }}

Sluiten

Het boek ‘Alles moet bevochten worden’ heeft een vervolg gekregen

Het boek ‘Alles moet bevochten worden’ heeft een vervolg gekregen

Vandaag is het nieuwe boek ‘Alles moet bevochten worden, van eenmanszaak naar familiebedrijf’ gelanceerd. Een nieuw hoofdstuk in het bedrijf, na 40 jaar directeurschap van oprichter Camille Oostwegel sr. In januari 2020 droeg hij het stokje over aan zijn zoon en naamgenoot, Camille Oostwegel. 

Camille Oostwegel: ‘Ik was goed voorbereid, maar dan vraag je je toch even af of je er wel klaar voor bent.’

De kersverse directeur is in het boek, open over zijn stormachtige start. De coronacrisis die uitbrak in maart 2020 en de forse overstromingen in de derde week van juli 2021 hebben hem sterker gemaakt. Met vertrouwen kijkt hij naar de toekomst.

‘Alles moet bevochten worden’ heeft als basis het succesverhaal van Camille Oostwegel sr. en zijn weg hier naartoe. Als eerste niet-Fransman in 1972 beginnen bij Novotel, om acht jaar later met betrekkelijk weinig middelen te beginnen als zelfstandig ondernemer en uiteindelijk na ruim 40 jaar zijn carrière te beëindigen met de hoogste Franse onderscheiding plus vier historisch rijke locaties.

Camille Oostwegel sr.: ‘Dit alles in de wetenschap dat de volgende generatie je levenswerk op een gedegen en verstandige wijze voortzet. De cirkel is in feite rond.’

Maarten van Laarhoven vulde de laatste 10 jaar aan van ‘Alles moet bevochten worden’, waarvan de eerste druk in 2007 verscheen. Een aanrader voor elke ondernemer met ambitie en horeca-enthousiasteling.

Op de foto: Camille Oostwegel overhandigt het eerste exemplaar van ‘Alles moet bevochten worden’ aan Albert Jan Thomassen (directeur van Familiebedrijven Nederland).

Bestel het boek hier

Impressie