{{ activeMainItem }}

Sluiten

Where memories are made

Samenwerkingsverbanden

De hotels en restaurants van de Oostwegel Collection werken samen met onder andere Sothys, OPI, Kneipp,  TreaT, Maastricht Event Company, M-Event, Kunst in Valkenburg en Tefaf.

Sothys

Het Franse cosmeticamerk Sothys staat al meer dan 60 jaar voor knowhow, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging zowel voor de man als de vrouw. De producten zijn allemaal op basis van natuurlijke, plantaardige ingrediënten, dierproefvrij, milieuvriendelijk verpakt en voldoen aan de hoge farmaceutische normen.

Het Spa & Wellness St. Gerlach werkt met o.a. met producten van Sothys.

Naar Sothys

OPI

OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Het assortiment is gericht op zowel natuurlijke nagelverzorging, als handverzorging én cosmetische voetverzorging. Het Spa & Wellness St. Gerlach werkt met o.a. met producten van OPI.

 

Naar OPI

Hair Science Institute

Hair Science Institute, de uitvinders van HaarStamcel Transplantatie®. Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht zijn prefered partner van het Hair Science Institute.

Naar Hair Science Institute

TEFAF

Maastricht verandert in maart altijd weer in het mekka voor kunst en antiek, wanneer de stad onderdak biedt aan TEFAF Maastricht, die bekend staat als ’s werelds meest prestigieuze kunst- en antiekbeurs. Tien dagen lang presenteren internationale deelnemers een overweldigend aanbod van schilderijen, antiek, juwelen en objects d’art van het hoogste niveau.

Naar TEFAF

Kunst in Valkenburg

Kunst in Valkenburg (KiV) organiseert jaarlijks 2 exposities in en rondom Château St. Gerlach. In maart vindt de Kunst in Valkenburg expositie plaats, in de kloostergang en museum van Heiligdom St. Gerlach met prachtige schilderijen en sculpturen. En tijdens de zomermaanden worden schitterende beelden tentoongesteld in de tuinen en park van Château St. Gerlach. Kunst in Valkenburg is een samenwerking tussen de galerie Marx & Marx Limburgse kunst en Giardino Galerie & Beeldentuin.

 

Naar Kunst in Valkenburg

Maastricht Event Company

Een goed evenement herkent u aan de gezichten van de deelnemers. Zij moeten iets bijzonders beleven. Een belevenis die bovendien de boodschap van de opdrachtgever onderstreept. Die ambitie heeft Maastricht Event Company met al hun activiteiten. teambuilding, een personeelsavond, bedrijfsuitjes, meetings, workshops, relatiedagen of een jubileumfeest.

Naar Maastricht Event Company

TreaT

Verwacht iets speciaals! Een uniek bedrijfsuitje, activiteit, incentive, personeelsfeest of team-event ontwikkeld en georganiseerd door TreaT.

Naar TreaT

M-Event

M-Event is een professioneel organisatiebureau voor bedrijfsevenementen, gevestigd in het Maastrichts Expositie- en Congres Centrum. M-Event organiseert business events, zoals: incentives, ‘social programs’, teambuilding- programma’s en themafeesten. Deze evenementen zijn cultureel, culinair,ludiek of sportief van aard en kunnen met hotelovernachtingen, lunches, diners en divers entertainment aangevuld worden tot een compleet programma.

Naar M-Event

Down South Events

U staat op het punt of u heeft inmiddels gekozen voor een van de exclusieve en stijlvolle locaties van de Oostwegel Collection. Maak uw verblijf in welke vorm dan ook, compleet met een zorgvuldig geselecteerd event op maat. Wij kennen de Oostwegel Collection en het Zuid-Limburgse heuvellandschap als geen ander! Door middel van korte lijnen en persoonlijk contact creëren wij samen met u de meest unieke concepten tot in het kleinste detail. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek op de door u gewenste Oostwegel Collection locatie.

Life is short, it’s all about experience!

Naar Down South Events

Wedding & Planning van Wiesje Hallewas

Wedding & Planning zorgt samen met jullie voor een feest waarop verbinding en samenzijn centraal staan. Wij houden ervan niet alleen de gasten, maar ook jullie te verrassen en we komen met ideeën die alle verwachtingen overtreffen. Natuurlijk zorgen we dat aan alles is gedacht zodat jullie kunnen ontspannen en zorgeloos zullen genieten van het samenzijn. En dat allemaal op jullie manier, precies zoals jullie zijn.

Naar Wedding en Planning

Chaîne des Rôtisseurs

De Nederlandse Bailliage van de Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs is de oudste culinaire organisatie in ons land. Het ledenbestand kent zowel professionele leden zoals hotels en restaurants als niet professionele leden. Hierin onderscheidt de Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs zich van andere culinaire organisaties.

Naar Chaîne des Rôtisseurs

Historisch Toeristisch Bemiddelingsbureau Maria Bonten

Historisch Toeristisch Bemiddelingsbureau Maria Bonten promoot Limburg als een provincie waar het goed toeven is. Maria organiseert voor bedrijven en particulieren, arrangementen en culinaiere rondleidingen in Stevensweert, Weert, Thorn, Houthem-St. Gerlach en Maastricht. In Château St. Gerlach organiseert zij o.a. “Pracht en Praal aan het Hof van St. Gerlach”. In Achel België een kloosterarrangement. Kortom een mooie dag in het Zuiden met legendes, cultuur en volkscultuur doorweven met een rijke traditie en een sfeervol Bourgondisch karakter!

Naar Maria Bonten

FoodLab Limburg

FoodLab Limburg is een samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Oostwegel Collection is partner van deze community van partijen die allemaal bereid zijn een actieve rol te spelen bij de ontwikkeling van culinair- en gastvrij onderwijs in Limburg.

Onder meer door onze vakkennis, faciliteiten én mensen in te brengen dragen wij bij aan de totstandkoming van nieuw onderwijs in dé culinaire regio van Nederland.

Met onder andere vernieuwende vormen van onderwijs, een platform voor experiment en innovatie en gezamenlijk overleg over goed werkgeverschap en ondernemerschap werken Gilde Opleidingen, ROC Arcus College, HBO en de Limburgse horecabedrijven optimaal samen.

Naar FoodLab Limburg

FOXX AV

FOXX AV Audiovisual is preferred supplier op het gebied van audiovisuele (beeld, licht, geluid) techniek en middelen. Het familiebedrijf heeft een lange traditie met Oostwegel Collection en kent alle locaties op hun duimpje. Beide bedrijven hanteren dezelfde waarden bij het organiseren en ontzorgen van uw zakelijk of prive evenement. Van besloten vergadering tot personeelsfeest en van hybride webinar tot bruiloft.

Op veel locaties is een afgewogen vaste opstelling aan audiovisuele middelen aanwezig. En desgewenst kunnen er op maat concepten gemaakt worden, die rekening houden met alle aspecten van uw zakelijk of privé evenement.

Naar FOXX AV