{{ activeMainItem }}

Sluiten

Vind een hotelkamer

Boek nu

Boek uw overnachting bij Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach, of Kruisherenhotel Maastricht.

Château Neercanne

Het 17e-eeuwse Château Neercanne ligt op een prachtig groen domein en biedt onderdak aan een unieke verzameling van zeven suites. Hoewel de accommodaties zijn vormgegeven op basis van het oorspronkelijke gastenverblijf en de herberg, kennen ze een modern interieur dat de culturele waarde van het erfgoed respecteert en de oorspronkelijke logementarchitectuur in ere houdt.

vind een hotelkamer

Winselerhof

De 49 authentieke hotelkamers zijn gelegen rondom de rustieke binnenhof van de charmante herenboerderij in Landgraaf. Gewelvenplafonds en houten balken geven de luxueuze kamers een geheel eigen karakter en een geborgen sfeer.

vind een hotelkamer

Château St. Gerlach

Het eeuwenoude landgoed staat garant voor bijzondere hotelovernachtingen. De 114 hotelkamers, suites en huiselijke residenties bieden alle comfort voor een uniek zakelijk of privé verblijf in Zuid-Limburg.

vind een hotelkamer

Kruisherenhotel Maastricht

Het 5-sterrendesignhotel beschikt over 60 moderne, comfortabele kamers en suites. De kamers en suites zijn gelegen in het voormalige kloostergebouw, de poortwachterswoning en het eigentijdse ‘Casa Nova’.

vind een hotelkamer