{{ activeMainItem }}

Sluiten

Cadeaucheque Kruisherenhotel Maastricht

Het met 5 sterren geclassificeerde Kruisherenhotel Maastricht ligt in het centrum van Maastricht in het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is dit complex getransformeerd tot designhotel. De inrichting is een creatie van de internationaal geroemde interieurarchitect Henk Vos in samenwerking met internationale ontwerpers als Le Corbusier, Ingo Maurer en Philip Starck. De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in het hotel tot leven. Van de indrukwekkende entree tot Spencer’s Restaurant en luxe hotelkamer tot Spencer’s Bar. Het samenspel van geschiedenis, design, muziek, kunst, gastvrijheid en expertise laat een overweldigende indruk achter. Het Kruisherenhotel Maastricht is lid van Design Hotels.

De cadeaucheque biedt een overnachting in de Cosy | Monastery Kamer incl. uitgebreid ontbijt en een 4-gangendiner in Spencer’s*.
* Exclusief dranken, verblijfsheffing en Valet Parking.

Onderstaande prijs is een vanaf-prijs en de prijs per persoon.
Als u voor 2 personen een cadeaucheque wilt bestellen, dan vragen wij u om als aantal 2 in te vullen. Het aantal staat dus voor het aantal personen.

Cadeaucheques zijn niet in te leveren voor bestaande reserveringen of te combineren met andere acties. De prijs is alleen geldig voor individuele reserveringen (t/m 8 personen).

274,50