Menu

Transcend the ordinary

Spa & Wellness-Arrangementen

Genieten van een Wellness-arrangement in Limburg. Vertoef een dag, midweek of weekend in de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw van landgoed Château St. Gerlach te Valkenburg. Wissel een duik in het Romeins zwembad af met een massage of gezichtsbehandeling door het bevlogen team van Spa & Wellness St. Gerlach. Ontspan in de sauna en het Turks stoombad. Dineer in restaurant Les Salons, maak een wandeling door het prachtige Ingendael of bezoek één van de musea in Maastricht

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Romeins zwembad

In de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw is een Romeins binnenzwembad gelegen van 7 x 14 meter. Bij mooi weer bieden de grote schuifpuien toegang tot de natuur. Het is mogelijk om een duik af te wisselen met bezoek aan de sauna en Turks stoombad. De zwem- en stoomfaciliteiten zijn gratis voor hotelgasten. Het zwembad is de gehele dag geopend. Tussen 12.00 en 16.00 uur hebben wij onze gebruikelijke kinderuurtjes.

Culinair genieten tijdens uw wellness-verblijf

Lunchen tussen verschillende wellness-behandelingen door kan op het landgoed van Château St. Gerlach in restaurant Les Salons of Burgemeester Quicx, Coffee & More. Op alle locaties zijn de gerechten puur en echt. De keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Sfeerimpressie

Spa & Wellness ruimte
Spa & Wellness behandeling
Spa & Wellness massage
Behandelingkamer Spa & Wellness St. Gerlach
Château St, Gerlach

Vraag & Antwoord

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    Ja, in het zwembad is badkleding toegestaan. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Kinderen zijn dagelijks welkom in het zwembad tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Kinderen tot 14 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

  • Print pagina