Menu

Transcend the ordinary

Spa & Wellness-Arrangementen

Genieten van een Wellness-arrangement in Limburg. Vertoef een dag, midweek of weekend in de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw van landgoed Château St. Gerlach te Valkenburg. Wissel een duik in het Romeins zwembad af met een massage of gezichtsbehandeling door het bevlogen team van Spa & Wellness St. Gerlach. Ontspan in de sauna en het Turks stoombad. Dineer in Restaurant Château St. Gerlach of Bistrot de Liège, maak een wandeling door het prachtige Ingendael of bezoek één van de musea in Maastricht

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Romeins zwembad

In de gewelfde kelders van het voormalige stiftgebouw is een Romeins binnenzwembad gelegen van 7 x 14 meter. Bij mooi weer bieden de grote schuifpuien toegang tot de natuur. Het is mogelijk om een duik af te wisselen met bezoek aan de sauna en Turks stoombad. De zwem- en stoomfaciliteiten zijn gratis voor hotelgasten. Het zwembad is de gehele dag geopend. Tussen 13.00 en 15.00 uur hebben wij onze gebruikelijke kinderuurtjes.

Culinair genieten tijdens uw wellness-verblijf

Lunchen tussen verschillende wellness-behandelingen door kan op het landgoed van Château St. Gerlach bij Bistrot de Liège of Burgemeester Quicx, Coffee & More. Het is ook mogelijk om te kiezen voor enkele  kleine gerechten, in badkleding of –jas, in de serene omgeving van de Spa. Op alle locaties zijn de gerechten puur en echt. De keukens maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio.

Dauwtrappen , wandelen en sporten

Voor wie Spa & Wellness St. Gerlach wil combineren met sportieve activiteiten, is er voldoende op en om het landgoed te beleven. Het Ingendael is een prachtig natuurgebied om te wandelen en te sporten. In combinatie met een Kneipp-behandeling is dauwtrappen op blote voeten in de rozenhof en wijngaard een beleving. De dauw op het gras heeft een zuiverende werking die aansluit bij de behandelingen van Spa & Wellness St. Gerlach.

Sfeerimpressie

Spa & Wellness ruimte
Spa & Wellness behandeling
Spa & Wellness massage
Behandelingkamer Spa & Wellness St. Gerlach
Château St, Gerlach

Vraag & Antwoord

  • Is badkleding toegestaan in de spa & wellness?

    Ja, in het zwembad is badkleding toegestaan. In de sauna en Turks stoombad is dit niet verplicht.

  • Mogen kinderen gebruikmaken van de spa & wellness?

    Kinderen zijn dagelijks welkom in het zwembad tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Kinderen tot 14 jaar uitsluitend onder begeleiding van een volwassene.

  • Print pagina
Sluiten