Kok
Kunstenaar in de keuken
Château St. Gerlach is een kasteelhotel dat het leven verrijkt. In de keuken van ons Restaurant Les Salons draag jij bij aan een ultieme gastronomische gastbeleving.
Château St. Gerlach is een kasteelhotel dat het leven verrijkt. In de keuken van ons Restaurant Les Salons draag jij bij aan een ultieme gastronomische gastbeleving.
Locatie | Château St. Gerlach |
---|---|
Afdeling | Keuken |
Contract type | Fulltime |
Salaris | Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.204,48 en maximaal € 2.433,92 bij een fulltime dienstverband |
Oostwegel Collection is een bijzondere verzameling hotels en restaurants op de mooiste plekken in Zuid-Limburg. Iedere dag nodigen we gasten uit zich onder te dompelen in pure luxe. De rijke historie van onze huizen vormt het ideale decor om te ontspannen en te genieten. Met een bijzonder aanbod dat de zintuigen prikkelt en tegelijkertijd de rust van het landschap omarmt, biedt Château St. Gerlach de perfecte omgeving voor een zorgeloos verblijf.
Les Salons is een casual fine dining restaurant op het landgoed van Château St. Gerlach. Het is een bruisend restaurant met 90 stoelen, inclusief een champagnebar. Daarnaast ook een terras met 70 zitplaatsen. Onze gasten lunchen en dineren in de salons van de voormalige Baron. De gerechten worden bereid met seizoensgebonden producten van het eigen WIJland en de druiven voor onze huiswijn groeien ook op ons landgoed.
Les Salons is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner.
Als Kok werk je met liefde voor het vak en bereid jij samen met je collega’s heerlijke gerechten voor onze gasten. De belangrijkste taken die je zal uitvoeren zijn:
We gaan altijd voor een onvergetelijke ervaring. Je krijgt alle ruimte om daaraan bij te dragen en ook je eigen kookkunsten verder te ontwikkelen.
Verder kies je voor;
Als organisatie opererend in de topgastronomie, streven wij naar perfectie. Het bewaken én behouden van de kwaliteit ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Je enthousiasme in het vak is terug te vinden in je gedrevenheid bij de bereiding van de gerechten.