{{ activeMainItem }}

Sluiten

L’Auberge de Neercanne

Over l’Auberge de Neercanne

Nieuwe pop-up locatie voor lunchrestaurant l'Auberge

Lunchrestaurant l’Auberge van Château Neercanne verhuist tijdelijk naar een pop-up locatie: de Orangerie bij de grotten van het Château. Gasten kunnen genieten van een heerlijke lunch van chef de cuisine Raymond Remmen en worden ontvangen door gastheer Leo Smeijers. De pop-up blijft open tot september 2023, waarna l’Auberge terugkeert naar de oorspronkelijke locatie: de voormalige stallen van Château Neercanne.

l’Auberge verhuist naar een tijdelijke pop-up locatie omdat het restaurant een compleet nieuwe keuken krijgt. Ook het dak wordt gerenoveerd. l’Auberge wordt voorzien van de modernste keukenapparatuur en wordt ook duurzamer gemaakt door de keuken van het gas af te halen. De werkzaamheden maken deel uit van het algemeen onderhoud op Château Neercanne.

“Met de compleet nieuwe keuken kunnen we onze gasten een nog hoger culinair niveau bieden. En tijdens de restauratie kunnen zij nog steeds bij l’Auberge terecht voor heerlijke gerechten bereid met producten uit de streek en onze eigen moestuin, maar dan op een andere bijzondere locatie”, aldus Pierre Haenen, directeur/gastheer Château Neercanne.

Sfeerimpressie

Menu

Lunch:

3-gangenmenu vanaf € 45,-

Openingstijden

L’Auberge de Neercanne is dagelijks geopend (vanaf 1 mei alleen geopend op weekdagen).
12.00 – 18.00 uur.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Routebeschrijving

Lancering D’Artagnan Bière de Brut 2023

De gedeelde passie van Château Neercanne en Zuyd Craft voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap komt samen in de lancering van D’Artagnan Bière du Brut 2023, een bier gemaakt voor de avonturiers onder ons. Op donderdag 25 mei presenteren wij de derde jaargang van D’Artagnan Bière du Brut!

Kom samen met ons op 25 mei* als eerste D’Artagnan Bière de Brut 2023 proeven tijdens een driegangenlunch bij Château Neercanne.

*Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, ontvangst tussen 12:30 – 13:00, de prijs bedraagt € 70,- per persoon.

Over de samenwerking

Coffee To Go

Laat u verrassen door onze uitgebreide To Go menukaart van L’Auberge. Geniet van een verse koffie tijdens uw wandeling of probeer ons ruim assortiment aan biologische limonades. Er is bij ons altijd voor ieder wat wils.

Bekijk ons To Go Menu

Mergelgrotten

De mergelgrotten van Château Neercanne huisvesten de meest bijzondere wijnkelders van Maastricht. De historische wijnkelders zijn gelegen in de oude gangen van de unieke mergelgrotten van het kasteel.

Ontdek de mergelgrotten

Gastronomie in Maastricht

Restaurant Château Neercanne heeft een rijke culturele en culinaire traditie. Het keukenteam gebruikt de Franse keuken als basis met internationale ingrediënten en ingrediënten uit eigen tuin. Het gastronomische restaurant biedt een adembenemend uitzicht over de UNESCO-baroktuinen van Château Neercanne en het Jekerdal.

Restaurant Château Neercanne

Reserveer een tafel bij L’Auberge de Neercanne