{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne x Zuyd Craft 

D'Artagnan Bière de Brut

Château Neercanne staat bekend om rijke culturele en culinaire tradities. Zuyd Craft, een jonge, vooruitstrevende brouwerij uit Maastricht staat bekend om het produceren van verrassende, experimentele bieren. De gedeelde passie voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap kwam samen in de lancering van D’Artagnan Bière du Brut, een bier gemaakt voor de avonturiers onder ons. Dit gedurfde en originele bier wordt gebrouwen met zuivere, lokale ingrediënten en Champagnegist.

Christmas Gift Box

Ontdek de exclusieve D’Artagnan Christmas Gift Box, een unieke verzameling van zeldzame bieren, waaronder de beperkt verkrijgbare D’Artagnan Noir 1673. Slechts 625 exemplaren van deze speciale box zijn beschikbaar. Laat je verrassen door de rijke historie en unieke smaakbeleving van D’Artagnan Noir 1673, vergezeld door de verfijnde tonen van D’Artagnan Rosé Brut 22′, de karaktervolle D’Artagnan 21′, en maak het plaatje compleet met het bijpassende glas. Een exclusief genot voor de ware bierliefhebber.

 

Meer info

d'Artagnan: de Musketier

De beroemde Musketier van de Franse Koninklijke Garde, genaamd D’Artagnan, was de inspiratiebron voor deze samenwerking. In 1673 was Château Neercanne hoogstwaarschijnlijk een Hospice voor de Franse Koninklijke Garde tijdens het Beleg van Maastricht. Volgens de legende is D’Artagnan gesneuveld bij de Tongerense poort, op een steenworp afstand van de huidige locatie van Zuyd Craft. Ons ‘D’Artagnan’ bier is een eerbetoon aan deze beroemde musketier.

D’Artagnan Bière du Brut 2023 zal zijn rijping ondervinden in de grotten van Château Neercanne, waarbij de ontwikkeling van de florale tonen, kruiden en zoete honing, ervoor zal zorgen dat het bier zijn smaken nog beter naar voren laat komen.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection