{{ activeMainItem }}

Sluiten

Château Neercanne x Zuyd Craft 

D'Artagnan Bière de Brut

Château Neercanne staat bekend om rijke culturele en culinaire tradities. Zuyd Craft, een jonge, vooruitstrevende brouwerij uit Maastricht staat bekend om het produceren van verrassende, experimentele bieren. De gedeelde passie voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap kwam samen in de lancering van D’Artagnan Bière du Brut, een bier gemaakt voor de avonturiers onder ons. Dit gedurfde en originele bier wordt gebrouwen met zuivere, lokale ingrediënten en Champagnegist.

Secret Garden - Introduction D'Artagnan 2024

Proef een unieke verzameling van de beperkt verkrijgbare D’Artagnan bieren tijdens een Table D’Hotel Lunch op het terras van L’Auberge. De vijfgangenlunch wordt bereidt met lokale producten uit onze eigen tuin en geserveerd met D’Artagnan bieren waaronder de nieuwe variant D’Artagnan van 2024. Laat u verassen door de rijke historie en unieke smaakbeveling van de door Zuyd Craft gebrouwen D’Artagnan bieren in samenwerking met Château Neercanne. Een exlusief genot voor de ware bier liefhebber.

Op zondag 26 mei voor € 100 per persoon inclusief 5 bier, water, thee en koffie. Aanvang om 13:00.

 

 

 

 

d'Artagnan: de Musketier

De beroemde Musketier van de Franse Koninklijke Garde, genaamd D’Artagnan, was de inspiratiebron voor deze samenwerking. In 1673 was Château Neercanne hoogstwaarschijnlijk een Hospice voor de Franse Koninklijke Garde tijdens het Beleg van Maastricht. Volgens de legende is D’Artagnan gesneuveld bij de Tongerense poort, op een steenworp afstand van de huidige locatie van Zuyd Craft. Ons ‘D’Artagnan’ bier is een eerbetoon aan deze beroemde musketier.

D’Artagnan Bière du Brut 2023 zal zijn rijping ondervinden in de grotten van Château Neercanne, waarbij de ontwikkeling van de florale tonen, kruiden en zoete honing, ervoor zal zorgen dat het bier zijn smaken nog beter naar voren laat komen.

Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection
Oostwegel collection