Menu

Where Inspiration Thrives

Vergaderen en vieren

Château Neercanne is een verrassende locatie met oneindig veel mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en feestelijke evenementen. Dit terrassenkasteel ligt aan de rand van Maastricht, op de grens met België en biedt een veelzijdigheid aan mogelijkheden als vergader, trouw- en feestlocatie. De salons in het kasteel, de geborgenheid van de zalen in de mergelgrotten, de intieme kasteeltoren met adembenemend uitzicht over het Jekerdal, het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne en de huiselijke sfeer van het in de voormalige stallen gelegen lunchrestaurant l’Auberge met een door Michelin toegekende Bib Gourmand maken het kasteel tot een veelzijdige locatie voor vergaderingen en feesten met gastronomisch perspectief.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

hybride meetings & events

Hybride meetings en events maken het mogelijk om online en offline te laten samensmelten tot één. Een pakkende boodschap overbrengen, een interessant onderwerp onder de aandacht brengen of kennis en inspiratie met elkaar delen staat hierbij voorop. Of het nu gaat om een workshop, een lezing, een presentatie of een congres.

Ontdek hybride Meetings & Events

Discover Château Neercanne online

Sfeerimpressie

Private dining Torentje de Gulden | Château Neercanne

Vergaderarrangementen op maat

Château Neercanne biedt als vergaderlocatie oneindige mogelijkheden. Voor een overleg onder 4 ogen in de op het terras gelegen intieme kasteeltoren tot een zakelijke bijeenkomst tot 180 personen in de verschillende vergaderzalen. Voor bedrijfspresentaties, productlanceringen en recepties zijn de mergelzalen en de in het kasteel gelegen salons zelfs geschikt tot 1.000 personen. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om gebruik te maken van de terrassen. Interesse in Château Neercanne als vergaderlocatie? Wij stellen met plezier een vergaderarrangement samen.

Vergaderzalen voor u

Vergaderen en overnachten

Het Gastronomische Château Neercanne beschikt over sfeervolle vergaderruimten en zalen. Indien een zakelijke bijeenkomst of feestelijk evenement met overnachting gewenst is, bieden de in en nabij Maastricht gelegen huizen van Oostwegel Collection verschillende mogelijkheden. Tegen aantrekkelijke tarieven is het mogelijk om het terrassenkasteel uit 1698 als vergaderlocatie en overnachtingslocatie (tot 4 personen) te combineren. Ook is het mogelijk om een combinatie met de hotelfaciliteiten van Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht te maken.

Persoonlijk contact over de oneindige mogelijkheden

De businessbrochure van Oostwegel Collection en de foto-impressie brengen het unieke terrassenkasteel als bijzondere feest-, trouw- en vergaderlocatie tot leven. Inspiratie, vakmanschap en gastvrijheid vormen daarbij de basis. Interesse naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee over de gewenste sfeer, perfecte ruimte en culinaire invulling voor uw vergadering of feest.

Vraag informatie aan

Veelzijdige groepsactiviteiten en teambuilding

De bevlogenheid van onze mensen en de betoverende omgeving maken de huizen van Oostwegel Collection tot unieke locaties voor teambuilding en groepsactiviteiten. Het nabij Château Neercanne gelegen Maastricht en de natuurrijke omgeving bieden veelzijdige mogelijkheden: De bevlogenheid van onze mensen en de betoverende omgeving maken de huizen van Oostwegel Collection tot unieke locaties voor teambuilding en groepsactiviteiten. Het nabij Château Neercanne gelegen Maastricht en de natuurrijke omgeving bieden veelzijdige mogelijkheden:
• natuurwandeling door het Jekerdal
• rondleiding door de omliggende wijngaarden
• wijnproeverij
• tour met Vespa-scooters
• autorally
• kunstworkshop

Heeft u interesse in een groepsactiviteit of teambuildingsessie? Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een programma. Bij het organiseren van uw groepsactiviteit werken we samen met onze preferred evenementen organisatoren.

Zalenoverzicht Château Neercanne

De zalen van Château Neercanne zijn exclusief te reserveren of in combinatie met elkaar. De intieme kasteeltoren, de sfeervolle salons, Restaurant Château Neercanne en lunchrestaurant l’Auberge tot een uniek locatie met oneindig veel mogelijkheden voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

Bekijk onze zalen

De vergader- en conferentielocatie Château St. Gerlach

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie vanaf 160 personen? Dan verwijzen wij u graag naar onze andere locatie binnen Oostwegel Collection: Château St. Gerlach. Sinds 2017 is dit landgoed uitgebreid met het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve. Het paviljoen, met 3 multifunctionele vergaderzalen, is een ‘state of the art’- concept van Francine Houben en is tevens in 2017 uitgeroepen tot beste vergaderlocatie van het jaar. Het paviljoen heeft een capaciteit tot maximaal 1.000 personen en met de verschillende ruimtes is er een diversiteit aan mogelijkheden voor board meetings, conferenties en productlanceringen. Als aanvulling op het paviljoen biedt de kasteelhoeve 6 break-out rooms.

Bekijk het St. Gerlach Paviljoen

Feestelijke evenementen

Indrukwekkende mergelgewelven, sfeervolle nissen en karakteristieke mergelwanden maken de grotzalen van Château Neercanne tot een unieke locatie voor feesten en partijen. Een locatie die aanmoedigt tot toosten op het moment. Samen met de in het terrassenkasteel gelegen salons, het Frans georiënteerde  restaurant en de huiselijke l’Auberge, bieden de  grotzalen oneindige mogelijkheden voor recepties, feesten en diners. Château Neercanne is bovendien een geliefde trouwlocatie.

De gastronomische noot van Château Neercanne

Zoals alle huizen van Oostwegel Collection is Château Neercanne een inspirerende locatie. Als enige terrassenkasteel van Nederland is de monumentale waarde uniek. Gastronomisch heeft het château met de in de mergelgrot gelegen wijnkelders en het Frans georiënteerde restaurant veel te bieden. De gerechten, bereid met zoveel mogelijk ingrediënten uit eigen tuin en regio, zijn verfijnd en net zo puur als ons gepassioneerde, vakbekwame team. Bij elke gelegenheid, zoals een diner, receptie, bruiloft of vergadering, is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Restaurants voor u

Andere themapagina’s

  • Print pagina