{{ activeMainItem }}

Sluiten

St. Martinus Wine Tasting Flights Château Neercanne

Aged like a fine wine

De smaak van Oostwegel Collection en Wijngaard St. Martinus leren kennen op het zonovergoten terras van Château Neercanne. Uitkijkend op het glooiende landschap van het Jekerdal met een selectie van delicate wijnen en huisgemaakte bites op tafel, genieten van een middag uit met uw vrienden of familie? Probeer dan één van onze Wine Tasting Flights tijdens uw volgende bezoek aan l’Auberge de Neercanne. Of start uw smakelijke reis bij Restaurant Château Neercanne met een van deze wijnen als aperitief.

Flight wijn 265

Wijnen proeven die alleen bij Oostwegel Collection te ervaren zijn? Probeer de bijzondere proeverij met onze WIJn 265 wit, rood en rosé. Gemaakt van een samenstelling van druivensoorten, waar de naam 265 verwijst naar de totale van de hoogte van zowel de WIJland wijngaard en die van Wijnmakerij St. Martinus in Vijlen. Deze drie delicate wijnen zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Prijs: € 42,-

Winemaker selection

Ontdek onze exclusieve wijnen die op kleinschalige wijze zijn geproduceerd tijdens een Wine Flight die het beste van onze samenwerking met Wijnmakerij St. Martinus in het zonnetje zet. De proeverij is inclusief vier wijnen geselecteerd door onze wijnmaker.

Wij schenken:

  • Mosaïc 3 mousserend
  • WIJn 265 wit
  • Judith Hommage
  • Camille Hommage

Prijs: € 52,-

De wijnproeverijen zijn beschikbaar met een tafelreservering.

Deel uw proeverij-ervaring op social media met #OCmemories.