Baron von Dopff zaal Château Neercanne

Zakelijke bijeenkomsten

Een bijzondere vergaderlocatie

Château Neercanne, het enige terrassenkasteel van Nederland, is gelegen aan de rand van Maastricht. Het kasteel biedt een panoramisch uitzicht op het Jekerdal. Tussen de wijngaarden, op de grens met België, waant u zich in het buitenland. De uitgebreide mogelijkheden maken het 17e eeuwse kasteel een bijzondere vergaderlocatie.

Vergaderarrangementen à la carte

De in mergel uitgehakte grotzalen en de salons in het kasteel zelf bieden een diversiteit aan mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst tot 180 personen. Bent u met een klein gezelschap? Onze kasteeltoren De Gulden is een exclusieve privéruimte voor maximaal 8 personen. Bij mooi weer is het tevens mogelijk om gebruik te maken van onze terrassen en buitenkamers.

Dankzij de historische ambiance, Limburgse gastvrijheid en culinair vakmanschap is Château Neercanne tevens een bijzondere locatie voor productlanceringen, bedrijfspresentaties en feestelijke evenementen tot 1.000 personen.

Vergaderen en overnachten

Château Neercanne beschikt niet over eigen hotelfaciliteiten. Wij bieden echter diverse combinatie arrangementen tegen aantrekkelijke overnachtingstarieven bij onze collega’s van Château St. Gerlach en het Kruisherenhotel Maastricht

Een zakelijke bijeenkomst organiseren

Onze foto impressie of business brochure geeft u een beeld van Château Neercanne als bijzondere vergaderlocatie.

Het succes van een meeting hangt samen met een perfecte ruimte, sfeer en culinaire verzorging.  Samen nadenken over úw evenement. Neem contact op met onze XL gastvrouwen en -heer Anke van den Boogaard-Köster, Cor Schormans of Joëlle van Zeijl om samen uw succesvolle bijeenkomst organiseren. Wij "mogen" graag uw bijeenkomst organiseren!