{{ activeMainItem }}

Sluiten

Cultural Heritage

Ontdek onze rijke geschiedenis

Het fascinerende erfgoed van Château St. Gerlach, een uniek cultureel monument, draagt bij aan de multidimensionale moderne aantrekkingskracht. Een verrijkende aanvulling op elke vergadering of evenement, onze gratis culturele ervaring is zorgvuldig samengesteld om de nieuwsgierigheid te prikkelen en de verbeelding te prikkelen.

Duik in het verleden

Begeleid door ons deskundige team is onze rondleiding door de geschiedenis van het Landgoed, een reis door het kleurrijke verhaal van deze belangrijke bezienswaardigheid. Dwaal door de historische gebouwen, waaronder de oorspronkelijke boerderij, het klooster en de graanzolders en ontdek hoe originele kenmerken en cultureel erfgoed een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van ons landgoed.

Verrijk uw bijeenkomst

Het streven van Oostwegel Collection om elk moment te verrijken met zinvolle luxe wordt weerspiegeld in onze collectie zintuiglijke ervaringen. Van privé schilderlessen tot diners in de tuin, we kunnen je laten kennismaken met een groot aantal verkwikkende extra’s.