Menu

Kruisherenrestaurant

hotels en restaurants tot en met 28 april gesloten

Door maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus die zijn aangekondigd door de Nederlandse overheid, zijn onze hotels en restaurants tot en met 28 april gesloten. Wij hopen u vanaf 29 april weer te mogen ontvangen en u onze huizen te laten beleven op de manier die u van ons gewend bent. Voor uw bestaande reserveringen tot en met 28 april zullen onze teams contact met u opnemen. Laten we allemaal vriendelijk en inlevend zijn voor elkaar in deze onzekere periode.

Camille Oostwegel, Eigenaar & Algemeen Directeur

 

Over Kruisherenrestaurant – Lunchen en dineren in een kerk

In het schip van de kerk van het indrukwekkende Kruisherenhotel Maastricht bevindt zich de entresol met het Kruisherenrestaurant. Een ruimtelijke verdieping met een hemels uitzicht voor ontbijt, lunch en diner. De glas-in-lood-ramen van het voormalige kerkkoor en de eigentijdse lichtobjecten die door de lucht lijken te zweven, zorgen voor een betoverend licht. Het Kruisherenrestaurant heeft een verfijnde, regionaal georiënteerde keuken. Het restaurant is beoordeeld met 12 punten in GaultMillau.

Sfeerimpressie

Kruisherenrestaurant Maastricht
Kruisherenrestaurant Maastricht
Kruisherenrestaurant Maastricht
Kruisherenrestaurant Maastricht

Openingstijden

Kruisherenrestaurant is dagelijks geopend.

Lunch
Maandag t/m zondag 12.00 – 15.00 uur
Diner
Maandag t/m zondag 18.00 – 21.30 uur

Contactgegevens

Kruisherengang 19/23
6211 NW Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 329 2020
info@kruisherenhotel.nl

Routebeschrijving

Dineren met overnachting

Genieten van producten uit eigen regio in een inspirerende omgeving vol architectonische contrasten om vervolgens te overnachten in een luxe vijfsterrenhotelkamer of suite. Uitgerust ontwaken in een overweldigende omgeving in het centrum van Maastricht. Het Kruisherenhotel Maastricht is tevens een inspirerende locatie voor een midweek of weekendje weg.

Ontdek Kruisherenhotel Maastricht

Wijnbar in hartje Maastricht

In het koor van de voormalige kerk is op een unieke wijze een wijnbar met een bovengrondse wijnkelder gerealiseerd. Wine Bar Rouge & Blanc is voor iedereen toegankelijk. Bij mooi weer serveert de wijnbar ook op het terras.

 

Wine Bar Rouge & Blanc

Pandhof als terras

Pandhof Kruisherenhotel Maastricht

In het hart van het voormalige Kruisherenklooster is de Pandhof gelegen. De Pandhof doet bij mooi weer dienst als terras. Een terras dat uitnodigt tot het genieten van een lunch van het Kruisherenrestaurant of in de avondzon te toosten met één van de vele wijnen van Wine Bar Rouge & Blanc.

 

Terras

Speciale arrangementen voor u

Andere restaurants voor u

  • Print pagina

Reserveer een tafel bij Kruisherenrestaurant

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 5,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst