{{ activeMainItem }}

Sluiten

Bericht van Camille Oostwegel

Geachte gast,

Wij staan aan de start van wederom een bijzonder jaar. Ik hoop dat u dat zo ook voelt. Na twee jaar ondernemen met allerlei beperkingen kunnen we vanaf woensdag 26 januari ons mooie vak weer gaan uitoefenen! Dit is voor onze medewerkers een geweldige boost. Deze boost hebben wij als horecamensen ook echt nodig, we willen ons werk weer gaan doen; met plezier op hoog niveau en veilig. Voor u zijn wij een plek om te ontspannen, feest te vieren, met uw collega’s strategieën te bedenken of op een andere manier inspiratie op te doen. Wij gunnen ook u dat dit weer kan.

U mag veel van ons verwachten in 2022, staat u mij toe u mee te nemen door een aantal onderwerpen die wij belangrijk en leuk vinden om te benoemen.

Prijzenkast

We starten het jaar met een blik op de prijzenkast. Wij hebben met Château St. Gerlach de ‘Meeting Awards voor Beste Vergaderlocatie van Nederland’ gewonnen! Een mooie erkenning voor het landgoed.

Daarnaast ben ik persoonlijk genomineerd voor de ‘Hotello of the Year Award’. Een initiatief van HotelloTOP en een peer-prijs voor afgestudeerden van Nederlandse hotelscholen. Mijn nominatie is een mooi compliment voor ons bedrijf. Om deze award te kunnen winnen hebben we publieksstemmen nodig. Via deze link kunt u tot 30 januari met één klik stemmen. Mocht u 1,5 minuut vrij hebben dan is het ook de moeite waard om de bijbehorende video te bekijken.

Collection

In april brengen wij een geheel nieuw magazine uit genaamd ‘Collection’. Dit is de volgende generatie van ons huismagazine. Deze nieuwe publicatie komt één keer paar jaar uit en heeft Limburgse wortels met een internationale inslag. We zien het magazine als een ‘briefing’ die u meeneemt naar, en voorbereid op de toekomst. Er wordt ook een nieuw online platform gecreëerd voor dit magazine met content die regelmatig vernieuwd wordt en in lijn is met de visie van de papieren versie van ‘Collection’.

Een nieuw stuk stad

Wellicht heeft u gelezen dat we het Kruisherenhotel Maastricht gaan uitbreiden door middel van het herbestemmen van het naastgelegen Rijksmonument De Stuers en door nieuwbouw te plegen naar de hand van architect Francine Houben. Onze ambitie is het creëren van een nieuw stuk stad. Wij hopen in september 2023 te kunnen beginnen met de restauratie en bouw en in 2025 de eerste gasten te kunnen ontvangen. 2022 zal wat betreft dit project volledig in het teken staan van een grondige voorbereiding en conceptontwikkeling.

25e verjaardag

Château St. Gerlach viert in september haar 25e verjaardag. Wat een mijlpaal!
We blijven vernieuwen en vanaf april gaat u kennismaken met een volledig vernieuwd restaurant genaamd ‘Les Salons’. Een restaurant dat qua interieur recht doet aan de voormalige salons van de adellijke familie die er gewoond heeft met daaroverheen een filter van onze hedendaagse visie op interieur, gastronomie en gastbeleving.

Alles moet bevochten worden

Op de valreep van 2021 hebben we de vierde druk van ons boek ‘Alles moet bevochten worden’ kunnen lanceren. Het boek is opnieuw opgemaakt, waar nodig herschreven en er zijn nieuwe hoofdstukken toegevoegd over onder andere de overdracht van het bedrijf, coronacrisis en de watersnood die ons bedrijf in juli 2021 getroffen heeft. Mocht u interesse hebben dan kunt u het boek bestellen in onze compleet vernieuwde online winkel.

We zien 2022 positief tegemoet en we kijken ernaar uit u dit jaar weer te mogen ontmoeten in onze huizen.

Warme groet,
Camille Oostwegel, directie en medewerkers